夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

前幾日...因為個男仔三日都冇好好訓過...... 以前佢對我好果時我唔識去珍惜 直到呢幾日想挽救都挽救唔返~~因為佢真正鐘2o左另一個女人~~雖然係有D唔甘心...不過其實都係因我同個男而起...雖然我同佢果日做o左愛 不過我地都有開心過o既時候 而家我地總算做返朋友!!

別墅

乜妳可以隨便同人上床, 而他還有女朋友.:tongue:

男爵府

原文章由 kayan_329 於 08-6-29 15:24 發表
前幾日...因為個男仔三日都冇好好訓過...... 以前佢對我好果時我唔識去珍惜 直到呢幾日想挽救都挽救唔返~~因為佢真正鐘2o左另一個女人~~雖然係有D唔甘心...不過其實都係因我同個男而起...雖然我同佢果日做o左愛 不過 ...

講真, 我get到既意思係人地追你, 你又唔so人,
到人地有第二個喇,
你又同人地上床,
搞到人地同女友有問題係唔係??????

我唔想鬧錯人呀......

如果係咁既話,
你應該問問自己做左咁多年人,
究竟學左幾多野......
做人最基本既禮義廉恥都唔識??????
人地有女朋友既你都差隻腳埋去破壞人??????
將心比己,
如果係你男友同第二個女仔上床你有咩感受?????
點解你地D妹妹仔可以咁自私ga???

大宅

唔係AH~~係我都係前因發脾氣先知佢出面有多個~~ 果時我一直都唔知佢出邊有另一個...... 我係比人地介入果一個~~ 不過講真我真係仲未放得底!! 佢唔鐘2我係一個留學生身份o既人~~

大宅

佢女朋NG會知~~佢只係比我一個人知~~要我一個人受~~ 我求過佢好多比次機會我佢都NG肯...令願比一個介入我地之間o既人~~我仲可以點??

大宅

原文章由 kayan_329 於 08-6-29 15:24 發表
前幾日...因為個男仔三日都冇好好訓過...... 以前佢對我好果時我唔識去珍惜 直到呢幾日想挽救都挽救唔返~~因為佢真正鐘2o左另一個女人~~雖然係有D唔甘心...不過其實都係因我同個男而起...雖然我同佢果日做o左愛 不過 ...
你有無攪錯:;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

算把啦~d咁既人..又會因為留學生身份而唔鐘意你既,,藉口梨既姐~清醒d啦..
講真~佢同你1齊又有第三者,冇必要為d咁既人而唔開心//訓得唔好囉!!!唔好諗係你自己錯//唔識珍惜等等..就算係咁~都唔唔應該有第三者啦!!!

再講,雖然你係留學生,可能會覺得寂寞,但我覺得佢而家同個女仔1齊,第時都可以再有第4者第5者啦~所以..恭喜你甩難

珊瑚宮

環保接龍勳章

同個topics"大個咗"有咩關係?

大宅

p_o_m_a_n~多謝晒你~~我已經對佢已經死心...我求O左佢3日都對我絕情時~~我就覺得再留呢個人都冇用~~佢同其他人講我只係一個應酬O既人~~ 我想我唔再需要呢個人去應酬我~~

子爵府

好媽媽勳章

其實既然大家分左手...你就重新振作...唔好再為佢而唔開心...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

alphabetagamma~因為比人玩完仲要話錢我~~佢只係同情我,當我乞衣 但係我唔會比人用錢O黎收賣我!! 呢個教訓對我O黎講真係好大,好傷痛!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 kayan_329 於 08-6-30 01:54 發表
p_o_m_a_n~多謝晒你~~我已經對佢已經死心...我求O左佢3日都對我絕情時~~我就覺得再留呢個人都冇用~~佢同其他人講我只係一個應酬O既人~~ 我想我唔再需要呢個人去應酬我~~ ...

傻啦,希望你唔好再唔開心啦..好快就識過個好好既男朋友
8卦問下,你係邊讀書呀?冇暑假既咩??我見我d fd返曬梨既...

大宅

其實佢一直玩我~~一時係Best FD,一閎亞妹,一時女朋友~~ 佢O既話語蒙片O左我!! 但係好多謝佢比我睇清楚佢係一個咩野人~~ 以前佢的確對我好好...但係後來佢只會講一套做一套...

大宅

p_o_m_a_n~係Canada讀書~~我要讀SUMMER COURSE

伯爵府

既然讀梗書,就比心機讀喇,唔好搞咁多嘢嘞,你爸爸媽媽供你去咁遠讀書要好多錢架!

大宅

我會比心機快D上大學~~ 佢已經好憎我~~ 我亦已經對佢心死~~

禁止訪問

大宅

就係佢~~佢已經玩完我了~~我SD O左呢條LINK比佢睇~~ 佢以前叫我原諒佢我比~~而家我叫佢原諒我佢就NO~~ 我話跳樓佢都NO~~ 佢同我咩野完佢一D都冇負責任!! 當日佢只係自己o既開心~~佢可以講同我做愛係睇o下可唔可以挽留WOR 結果係NG得WOR

禁止訪問

大宅

或者今次o既痛係值得~~ 佢可以好開心...好快樂 佢o既態度太令我討厭 佢仲同人講我只係一個應酬o既人 或者佢只係因為自己o既滿足而唔理一切 而家最開心o既人就係佢~~ 不過我真係諗得好清楚 我比佢傷得我太深...我唔會再因為佢而令自己NG開心!!

首頁

尾頁

跳至