親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

北海道之旅,3人同行,用wifi蛋or sim card好?邊個牌子好,請各位兄弟姊妹提供意見!tks

複式洋房

回覆 wesleypiano 的帖子

我 prefer card.
1)蛋的話其中有人行遠咗會收唔到
2)要帶多件野同叉電
3)租蛋都唔平

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:wifi 蛋or card?

請問邊張卡會好D呢?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:wifi 蛋or card

之前去日本都係租蛋,因實在安裝簡易,但真係貴,嚟緊都唔知用蛋定卡好?驚去到用卡唔識安裝。

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:wifi 蛋or card?

水晶宮

回覆:wifi 蛋or card

我一向租egg,因為都是一家人用,不會走開,是貴一點,但勝在方便。

大宅

睇你會點玩, 我同我老公一定會分開行, 分開SHOPPING, 所以一定會買CARD, 唔會用EGG, 但如果你地只需要個WIFI 黎上網, upload 相片上fb, 又唔會分開行, 多幾個人一齊用的話, EGG 都足夠.

洋房

回覆 Baby_Mum09 的帖子

我租蛋都係$30日, 仲要幾快下
想知PM我

複式洋房

上星期剛用完BANANA WIFI EGG 幾好....
只係HKD36/日

首頁

尾頁

跳至