興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問想轉LG機, 轉 LG G3 好定 LG G4

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 一生中最愛 的帖子

你覺得兩者新舊, 對你分別大唔大?
價錢有冇考慮?
G4 相機, 影相對你重要嗎?

平入 G3
追新款 G4
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

linggo 發表於 15-8-11 15:29

你覺得兩者新舊, 對你分別大唔大?
唔該哂, 另請問行機係咪只有一舊電??

別墅

聽聞 G3 PRO 好似就出

如果唔急換 可以等佢出左先決定又得

為左老婆同個女 咩都肯做!!

子爵府

回覆:LG

g4好靚啊

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

珍珠宮

回覆:一生中最愛 的帖子

買機未?
本身一舊。
衛x 見送多舊。

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我都想買G4,但聽人講LG d機嘛嘛,是嗎?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:我都想買G4,但聽人講LG d機嘛嘛,是嗎?

原帖由 minniemouse131 於 15-08-13 發表
d電唔去得咁快的話,都算ok

珍珠宮

回覆:minniemouse131 的帖子

2015年。。。lg 機已變得好好用。

公爵府

linggo 發表於 15-8-13 19:58
買機未?
本身一舊。
衛x 見送多舊。
請問G4 水貨機, 用得過嗎???

珍珠宮

Lg 4 台機, 現有用戶出機, 都只是4K.
行貨已好平...唔值入水...

公爵府

linggo 發表於 15-8-14 13:57

Lg 4 台機, 現有用戶出機, 都只是4K.
請問細舖行機安全嗎???

珍珠宮

如買..請打去 LG 問下...因 LG FB 曾公開說明某店出售的 LG 機不做保養.....
請睇睇呢個網, 指定供應商

LG香港手提電話指定特約零售商

(2) 如客戶於非指定特約商戶購買LG香港原裝行貨手提電話,而LG香港原裝行貨的手提電話機身上附有「LG香港行貨」貼紙,亦可憑購買發票正本,到LG香港客戶服務中心,可根據LG原廠保用條款*進行保修。

公爵府

linggo 發表於 15-8-14 14:18

如買..請打去 LG 問下...因 LG FB 曾公開說明某店出售的 LG 機不做保養.....
唔該哂

侯爵府

g4 型D,影相靚D,老公用緊

男爵府

有得換電同插卡嗎

大宅

回覆:Love_JVs 的帖子

yes

大宅

用過水行都冇問題, 由Gpro1開始用, 家中有人用過G2, G3, Gpro2 未試過用佢保養, 但出水機再平1K...抵玩好多

大宅

睛靈勳章

今天出了G4,但回家才看清楚是G4 dual,我打返去問,佢話因為2者規格差不多,dual是雙咭,所以比呢部我,我search過,G4下載速度是300m,而dual係150m,我是3台,他說3的速度都是只支援150m,我好想攪清楚,究竟就咁G4好d,定dual好d呢?因為我一心出G4,但唔知原來有唔同系列

男爵府

引用:我都想買G4,但聽人講LG d機嘛嘛,是嗎?

原帖由 minniemouse131 於 15-08-13 發表
我由三叔轉去G pro 2 再轉而家G4,我覺得好好用

首頁

尾頁

跳至