夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

呢4-5個月老公個ex不斷搵佢仲襯我weekend番娘家時打黎同佢傾電話
比我發現後whatsapp record 全部del晒佢亦話只系普通朋友,
本以後老公吾會再彩個女仔....
但個女仔竟然轉用wechat揾我老公維持左個幾月, 好死吾死有晚佢訓左wechat彈個notice出黎先知原來佢一直厄我, 因為呢件事上個月尾先嘈完佢亦話之後都吾會再理個ex! (其實佢地都散左好耐但女既周不時都揾我老公, 每次都系吾小心發現)

重點"
月尾我去同家人旅行7日, 老公朋友f女友有日問我 :' 你會吾會一齊去macau?'
原來老公班fd打算系我離港其中2日過大海, f女友仲知佢地打算叫G!!! (ps: 朋友f+f女友 只系同佢地過去一日遊, 其他人過夜)
f女友仲話佢男友叫佢米多事, 因為我老公無打算同我講過大海..
有次老公send whatsapp時 我都睇到話幾號去去邊玩... 但我無開口問.

直到琴晚佢食完宵夜番黎,佢訓左我忍吾住睇佢電話
佢上網揾咩龍票,141澳門女etc...
今日就直接問佢: 你去澳門? 叫女啊?
佢發晒癲好燥鬧我 說話超級難聽
又話依d野吾系佢睇/ 姐系我吾信佢/ 睇到就當佢做左~~~

講真, 呢度甘多jm知自己老公出軌/叫g 都系偷睇先知,
吾通個老公會當面同你講 "我有野厄住你" 甘咩?

唉個心好吾舒服 真系我多心咩?

男爵府

我冇check佢.....

男爵府

回覆:有幾多人真系完全吾睇另一半既電話?

好明顯你老公身痕喎!但講真佢真係要咁做!你都阻佢唔到!但比著我我會唔理佢!但先小人後君子!講到明如果佢有咩行差踏差就即離婚!由佢揀

男爵府

ling6236 發表於 15-8-12 13:52
好明顯你老公身痕喎!但講真佢真係要咁做!你都阻佢唔到!但比著我我會唔理佢!但先小人後君子!講到明如果 ...
佢話我吾尊重佢發脾氣瀨晒我..

男爵府

回覆:steplyy 的帖子

我唔會睇

講真…你睇完,發現左之後,除左自己唔開心,同比佢鬧之外,有咩得著丫?

floflo618    發表於 15-8-13 14:50

大宅

引用:Quote:ling6236+發表於+15-8-12+13:52+好明

原帖由 steplyy 於 15-08-12 發表
男人身有屎最叻聲大夾惡....根本就係因為比你踢爆左唔識反應 算吧啦 佢有異心 爭在你有晒實質證據未姐

子爵府

睇唔會, 佢行開左電話響我都唔會聽!

樓主, 妳c6真係衰左都唔認, 又搵ex曖昧又過大海叫g, 仲聲大夾惡話妳, 妳現在下一步有咩打算?

水晶宮

我由拍拖到結婚,生埋細路都冇睇過,
我的信任係百份百,一生只可以用一次,
呢個係我同C6默認的共識,我的婚姻字典絶對沒修補和比多次機會的字。
若佢要出軌我不阻佢,不過我會不留戀的捨棄佢

tinaliu1028    發表於 15-8-13 14:46
flowerrain    發表於 15-8-12 22:10
stevekit    發表於 15-8-12 16:40

男爵府

豬兜有情人 發表於 15-8-12 14:07
睇唔會, 佢行開左電話響我都唔會聽!

樓主, 妳c6真係衰左都唔認, 又搵ex曖昧又過大海叫g, 仲聲大夾惡話妳, ...
後者雖然未做, 但我已好煩惱了...諗吾到...

子爵府

spikenard 發表於 15-8-12 14:09
呢個係我同C6默認的共識,我的婚姻 ...

男爵府

我唔CHECK人電話,但亦不接受任何情況下召妓

如果咁不幸,或者會置之死地而後生,買好大盒的避孕套放佢袋,唔出聲,有少許良心的人都應該FEEL到有D嘢

但唔會爆左佢先黎做

子爵府

steplyy 發表於 15-8-12 14:10
後者雖然未做, 但我已好煩惱了...諗吾到...
其實佢要去攪妳都阻止唔到佢, 妳應該比佢知道妳底線, 唔係只會一次又一次發生!

複式洋房

引用:呢4-5個月老公個ex不斷搵佢仲襯我weekend番

原帖由 steplyy 於 15-08-12 發表
呢4-5個月老公個ex不斷搵佢仲襯我weekend番娘家時打黎同佢傾電話
比我發現後whatsapp record 全部del晒佢亦 ...
嘩,係咪男人來,比人發現咗重聲大夾惡咁鬧人

子爵府

回覆:有幾多人真系完全吾睇另一半既電話

我絶對唔會睇

大宅

引用:我絶對唔會睇

原帖由 Bobo113 於 15-08-12 發表
我絶對唔會睇
x2, 我絕對唔會睇。

但信任只有一次,無機會,無心軟。

大宅

steplyy 發表於 15-8-12 13:57
男人通常做錯野俾人發現都會用發脾氣黎解決件事
我唔會無啦啦CHECK c6電話, 只係"第六感"覺得有事時CHECK佢
有時會係多心.. 都有試過真係發現佢講大話
但我c6唔係出軌, 只係明明出左尖沙咀食飯, 又講大話係公司樓下食之類既小事
唔好諗咁多了... 自己c6係咩人, 自己應該最清楚, 佢會唔會做錯事你控制唔到
但你唔信佢, 做夫妻都無意思了

禁止訪問

回覆:有幾多人真系完全吾睇另一半既電話

男爵府

Mamazaki 發表於 15-8-12 14:30
男人通常做錯野俾人發現都會用發脾氣黎解決件事
我唔會無啦啦CHECK c6電話, 只係"第六感"覺得有事時CHECK佢 ...
佢就系話我吾相信佢, 其實拍拖時佢都有厄過我( ex搵佢)
之後重複過幾次鬼鬼鼠鼠 今次已經第4次發現
因為厄過我所以成日疑神疑鬼發現埋呢單野

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

冇check

伯爵府

熱血勳章

spikenard 發表於 15-8-12 14:09
呢個係我同C6默認的共識,我的婚姻 ...

同意JM
我都是唔睇C6電話嘅
但如果佢要出軌我都唔阻佢!
不過我會不留戀的捨棄佢X2

其他咩打機、懶做家務都可以算, 出軌就冇可能就咁算

首頁
12345...6

尾頁

跳至