夫婦情感

跳至

首頁
12345...29

尾頁

別墅

我老公想同我離婚,我地鬧大交,佢e幾日都自動走出客廳瞓,今日佢生日,我之前親手整左張生日咭俾佢,唔知送唔送好,可能係最後一張了。鬧交後2天我問佢生日仲去唔去海洋公園,佢話唔去。當晚食唔食生日飯,佢話唔食。之後就在Facebook公開鬧我當冇事發生,之後仲話今次決定離婚,冇人可以改變佢個決定,之後仲把Facebook的大頭照和封面換走晒我們d相了,我應該點做?我地已經5日冇說話,佢一眼都冇望過我!

侯爵府

回覆:我老公想同我離婚,我們結婚差不多6年了,點算好!

原因?

複式洋房

發生咩事咁嚴重啊?

珍珠宮

咩事要離婚?

子爵府

回覆:vee_vee530 的帖子

好絕,揚曬,好難收科。

Jolin_Yuen    發表於 15-8-21 12:57

別墅

回覆:lazywife 的帖子

原因係我唔俾奶奶帶仔仔女女過夜多幾天,因為老公話我成日都唔俾帶過夜。其實係因為仔仔bb的時候,主要我媽咪湊,我奶奶成日都扮病唔湊一,二天,現在大左(5歲)好玩唔洗點理就成日都話想湊去玩幾日。所以我唔想俾奶奶咁做,我同奶奶唔啱左好耐,上次老公今年1月時又話想同我離婚,又係關於帶過夜問題,我老爺奶奶在電話邊係咁叫自己個仔離婚………

別墅

新手唔識攪#6係我回覆

別墅

引用:原因係我唔俾奶奶帶仔仔女女過夜多幾天,因

原帖由 vee_vee530 於 15-08-21 發表
原因係我唔俾奶奶帶仔仔女女過夜多幾天,因為老公話我成日都唔俾帶過夜。其實係因為仔仔bb的時候,主要我媽 ...
新手唔識攪,#6我回覆

別墅

新手唔識攪,#6我回覆

大宅

咁你想修補,定想離婚?

公爵府

想有轉機就由62同99開始啦

大宅

原因係我唔俾奶奶帶仔仔女女過夜多幾天,因為老公話我成日都唔俾帶過夜。其實係因為仔仔bb的時候,主要我媽 ...
系呢個問題上無得改變?? 或者你退一步坐低同佢傾可能有彎轉喎。 本身同99關係禁疆,無諗過比佢湊下改善關系?? 其實你唔系佢地親生既,2老一有咩事上黎都會系幫自己仔唔幫你架。 有冇必要 要你老公系你同99中間禁疆持??

禁止訪問

子爵府

你99同我99一樣 最難湊果時乜都唔理又話唔識,連坐月d野都話唔識,到之後我姑9生,佢又乜都做乜都識重大把補品燉比姑9喎! 到我生第二個,又再次扮唔識,做戲就做全套啦好心

到而家大仔大啦,唔洗咁辛苦啦,走黎霸住大仔,知少少又要扮了解周圍同人講,其實講d野都唔係事實!

樓主不如同你c6坐低心平氣和傾下啦………

amlowe    發表於 15-9-7 23:16

別墅

回覆:anan3388 的帖子

我想佢改,但話親佢,佢都話,得啦!之後又係咁,佢成日放左工在公司賭錢,近半年都多左同老細去澳門賭錢,又成日同朋友吹水都2、3點先返,近幾個月又同老細返大陸按摩,好似忽略左我,我覺得好冇安全感,現在話極唔聽,叫佢返來,話返都凌晨先返,有時朝早67點先返………我都唔知我可以點,一話佢就黑面,語氣差,有時仲用粗口鬧我

別墅

回覆:Qazmlp09 的帖子

同佢一講親就黑面,之後發我脾氣,仲返嬲返我轉頭,我可以點做?好似佢地講乜都啱晒咁!

大宅

vee_vee530 發表於 15-8-21 00:28
我想佢改,但話親佢,佢都話,得啦!之後又係咁,佢成日放左工在公司賭錢,近半年都多左同老細去澳門賭錢, ...

咁即係你想離?

別墅

回覆:恩庭寶貝 的帖子

佢覺得我成日都唔順佢媽意思,我仔仔冇乜所謂,不過佢地鐘意同爸爸玩開心d

別墅

回覆:anan3388 的帖子

我都有諗過,因為唔知個計時炸彈幾時爆,其實結婚差不多6年,佢話離婚都有10幾次,但我又唔想做申請嗰個,唔想佢有話題講我,我驚佢facebook講我………但我都有唔捨得,但佢成日賭錢,又唔理我,仲講到自己好有道理咁,我現在進退兩難,唔知點好

大宅

咁佢對對仔女點?如果6299咁恨對孫,如果離婚,一定會叫c6同你爭,到時候最慘都係對仔女。咁你想挽救不如好好地同c6傾下。另,我都好明白你條氣下唔到俾對仔女跟99,但佢哋想留佢哋過夜,應該真係錫佢哋,小朋友有人錫係最開心。

利申,我本身都係好唔妥99,我小朋友細時佢都無幫手湊過,但我都會帶去同佢玩,因其實佢好錫我小朋。其實諗深一層,我都要感激佢當初唔湊,如果唔係,可能積怨仲深。

首頁
12345...29

尾頁

跳至