親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我地Book左四間房, 佢俾三間係三樓一間係二樓, 三樓有一間係無雷公咁遠(我地11點幾已Check in Hold 房, 但D人唔肯同我地Check 房, 態度勁差), 辦Check in 唔係排隊做完一個再做一個. 幫我做做下可以同第二個做.
酒店雖然好靚, 但細心睇好多野都好殘. 書檯俾人畫到花晒. 浴缸有少少裂痕同係裂痕旁邊有黃色漬, DVD 機有聲就無畫面, 有畫面就無聲. 要叫人整. 有一間房一陣霉味. 到Check out 時話我62間房個風筒燒左, 要我地一齊上去Check. 62話個風筒本身就係燒左, 老人家無理到, 個職員話點解我地當時唔話俾佢地知, 佢個態度好似係我地整爛, 想我地賠, 我話我地係來渡假唔係來幫你Check 間房有無野爛. 你部DVD 機都係壊既, 如果唔係我個仔要睇DVD我都唔知, 咁到時你又可以話係我地整爛要我地賠, 你都痴線既.
間酒店既價錢就六星, 服務就三星都不如!
華僑城個公園都可以行下, 但間酒店我就建議唔好住. 一D都唔值.
要我再住間酒店, No way, 半價俾我都唔會再去!

大宅

上年去公園玩時覺得酒店嘅環境幾好,仲想暑假時同屋企人去,睇怕都要再考慮吓

原文章由 shirinlam 於 08-7-2 11:05 發表
我地Book左四間房, 佢俾三間係三樓一間係二樓, 三樓有一間係無雷公咁遠(我地11點幾已Check in Hold 房, 但D人唔肯同我地Check 房, 態度勁差), 辦Check in 唔係排隊做完一個再做一個. 幫我做做下可以同第二個做.
酒店 ...

珍珠宮

熱血金章

大陸d野一向都係有神冇髓. 就算係新開張, 都係甩頭甩髻.
最簡單例如d水龍頭, 擰開時, 係左搖右擺的. 總之就係大笑話
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

別墅

上年可能d野仲新, 但真係殘得好快, 加上d人(職員)真係唔得. 以一間五星級酒店來講真係好唔惦.
原文章由 RnD正BB 於 08-7-2 11:53 發表
上年去公園玩時覺得酒店嘅環境幾好,仲想暑假時同屋企人去,睇怕都要再考慮吓

大宅

本來我都心郁郁想去,而家......

原文章由 shirinlam 於 08-7-2 14:21 發表
上年可能d野仲新, 但真係殘得好快, 加上d人(職員)真係唔得. 以一間五星級酒店來講真係好唔惦.

首頁

尾頁

跳至