自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日上FACEBOOK睇到ORMA又有新款做優惠....
今次個款仲係我平時係永安恨左好耐過隻隻幾百蚊個套
個套$498, 18件中式套裝真係正到無朋友, 我已經第一時間打左去問又HOLD左套中式同埋套西式二人套裝, 今個WEEKEND又有新玩具玩~~
https://www.facebook.com/ormatableware

大宅

唔記得左放埋張相....
我就係買左呢兩套, 超抵
佢地仲有茶具同杯, 不過老公話太多...無得買

伯爵府

引用:今日上FACEBOOK睇到ORMA又有新款做優惠....

原帖由 fifi1018 於 15-08-25 發表
今日上FACEBOOK睇到ORMA又有新款做優惠....
今次個款仲係我平時係永安恨左好耐過隻隻幾百蚊個套
個套$498, ...
好娘,我寧願買corelle,起碼用得安心

伯爵府

回覆:奧馬餐具ORMA又有新款式做優惠, 只係做到9月初....

我今日在屯門千色店見到佢哋個新專櫃做特價,有啲款仲要做到6折,個款都幾靚喎

大宅

呢套花係銀邊絲帶都娘?
各有所愛啦, 不過CORELLE既碗係無腳, 而且佢地既款我都有睇過, 全部都係又平又大隻既碟, CORELLE原先設計俾鬼佬用
我見好多電視劇一開飯, 都係用呢隻奧馬牌子, 好似尋晚套"拆局專家"都見到佢地套餐具啦~~
依家興用骨瓷.....唔興用X寧啦

男爵府

fifi1018 發表於 15-8-26 14:51
呢套花係銀邊絲帶都娘?
各有所愛啦, 不過CORELLE既碗係無腳, 而且佢地既款我都有睇過, 全部都係又平又大隻 ...
單戀雙城都有用獅子金邊。

大宅

引用:Quote:原帖由+fifi1018+於+15-08-25+發表今

原帖由 monkeydiary 於 15-08-25 發表
好娘,我寧願買corelle,起碼用得安心
奧馬邊娘呀,真心覺得康寧d野罷鬼,碗無腳裝熱野點羅😒

大宅

引用:+本帖最後由+fifi1018+於+15-8-26+14:57+編

原帖由 fifi1018 於 15-08-26 發表

呢套花係銀邊絲帶都娘?
我幾鐘意佢套金花,令 反而康寧罷鬼

首頁

尾頁

跳至