懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

畀左1萬Deposit在仁安,要等阿高人幫我地兩公婆擇日,但擇左既日子係星期日倒塔咁早,醫生又加錢、醫院又加錢... 咁點算啊?

大宅

回覆:畀左Deposit在仁安,但再照高人指點的擇日同時間,要加錢...

擇左加錢都冇辦法啦

大宅

wenwen1113 發表於 15-8-29 20:07
畀左1萬Deposit在仁安,要等阿高人幫我地兩公婆擇日,但擇左既日子係星期日倒塔咁早,醫生又加錢、醫院又加 ...
我都係因為要擇日,無端端要比多成萬蚊,冇計!我已經係平日,醫生要加$7000, 醫院加$3500

大宅

回覆:畀左Deposit在仁安,但再照高人指點的擇日同時間,要加錢...

如果你相信擇日係會為bb or 你自己好d
你應該都相信俾多左既錢都一定有回報

洋房

係,好掙扎,星期日仁安不是辦工日, 要加萬五,醫生費亦要Double...

考慮緊放棄一萬蚊deposit, 然後去公立醫院...

大宅

引用:係,好掙扎,星期日仁安不是辦工日,+要加萬

原帖由 wenwen1113 於 15-08-30 發表
係,好掙扎,星期日仁安不是辦工日, 要加萬五,醫生費亦要Double...

考慮緊放棄一萬蚊deposit, 然後去公 ...
去公立醫院更加無得擇日啦!不如你叫你個高人擇過第二日唔係星期日仲好啦!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+wenwen1113+於+15-08-30+發表

原帖由 草莓芝士餅 於 15-08-30 發表
去公立醫院更加無得擇日啦!不如你叫你個高人擇過第二日唔係星期日仲好啦!

...
係lo!咁攪笑既?揀過第日咪得,駛咩轉哂成個計劃咁既

男爵府

引用:係,好掙扎,星期日仁安不是辦工日, 要加萬

原帖由 wenwen1113 於 15-08-30 發表

考慮緊放棄一萬蚊deposit, 然後去公 ...
咁公立都冇得揀架喎

別墅

回覆:wenwen1113 的帖子

咁你個高人覺得原來個日子點先?

大宅

特登搵人擇日,但因為錢就走返去政府生 ,咁搞笑既你

LittleBel    發表於 15-8-31 01:31

首頁

尾頁

跳至