論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

del

子爵府

叫Agent 安置佢
好多 Agent 都有宿位俾初到港嘅工人暫住

侯爵府

boarding house, 學壞的蘊床 我(極品)姐姐話boarding house的姐姐,時時外出,買東西,傾電話,break contract(簽了約也可再break)....

我一定不會讓她去。但,要她嚴守"不准帶人回來"。

複式洋房

大宅

i just let her to stay at home and check the cam, as i hv dogs at home. and tell the lobby reception need to call me if anyone visit my flat

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

留在家中, 有CAM, 最好有人可以間中上去屋企望下

大宅

hker 發表於 15-9-9 12:36
boarding house, 學壞的蘊床 我(極品)姐姐話boarding house的姐姐,時時外出,買東西,傾電話,br ...
講真要學壞的,邊度都可以,除非你家中有鏡頭睇到,否則佢帶個男人嚟瞓或朋友來開 P。

大宅

wcpcelia 發表於 15-9-9 13:58
留在家中, 有CAM, 最好有人可以間中上去屋企望下

其實有 cam 喺過無,去咗旅行唔通成日睇著。有些精的姐姐,拔咗個 cam 的電源,你都無佢符。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sallyshlau2 發表於 15-9-9 15:13
其實有 cam 喺過無,去咗旅行唔通成日睇著。有些精的姐姐,拔咗個 cam 的電源,你都無佢符。
...

所以有人可以間中上去屋企會好少少

大宅

回覆:sallyshlau2 的帖子

呢d炒左去啦

大宅

回覆:全家去旅行,不帶工人

同看更單聲,姐姐係度,唔好俾生保人上樓
個cam對住門口,錄影

cookie119hk    發表於 15-9-9 22:05
nieualma    發表於 15-9-9 17:12
tsmun    發表於 15-9-9 16:33

男爵府

唔好去boarding house,驚惹到虱返家就麻煩

你叫佢起屋企大掃除,放袋野起度話屋企人上來拎(不用講幾時),搵親友上來睇下佢同錄影,貴重野鎖好或先調離屋企.

別墅

引用:唔好去boarding+house,驚惹到虱返家就麻煩

原帖由 macvn123 於 15-09-09 發表

你叫佢起屋企大掃除,放袋野起度話屋企人上來拎(不用講幾時),搵 ...
放袋野等人黎拎

公爵府

回覆:cookie119hk 的帖子

帶佢返外家住, 糧照出, 但日日放假, 佢開心自己又放心

男爵府

macvn123 發表於 15-9-9 21:49

你叫佢起屋企大掃除,放袋野起度話屋企人上來拎(不用講幾時),搵 ...
係呀, 我新請姐姐到我屋企前住左幾日BOARDING HOUSE, 哇, 我接佢果日佢全身比野咬到應該超過100達. 佢話BOARDING HOUSE 虱咬到. 好恐怖, 嚇到我地即買個炸彈炸左佢間房同行李先. 好驚呀! 佢話間屋得2間房有十幾廿個人住..難民營咁. 如果我去旅行應該唔會叫佢返去. 好慘..又驚佢帶左D虱回來

fionasui    發表於 15-9-11 10:27
edhepp    發表於 15-9-10 15:12

別墅

我工人返咗2個月工我就全家去旅行 (一早book咗). 我因為有隻狗, 所以留工人喺屋企, 同埋我娘家啲人住得近. 叫工人晚晚煮飯俾佢地上黎食.

子爵府

引用:boarding+house,+學壞的蘊床+我(極品)姐姐

原帖由 hker 於 15-09-09 發表
boarding house, 學壞的蘊床 我(極品)姐姐話boarding house的姐姐,時時外出,買東西,傾電話,br ...
去完boarding house隨時回家有蝨

首頁

尾頁

跳至