自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

請問有無人去過西貢灣仔南營地?

假日多人嗎? 點book營?先到先得?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

好大,唔駛book ❨其實果到有得book 咩?❩, 我復活節去都有位。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

果度好大呀, 應該唔使BOOK 架喎

珍珠宮

補充:我地係行一段路上上面,沖涼要行番落去

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好大,唔駛book+❨其實果到有得book+咩?❩

原帖由 魚兒小寶貝 於 15-09-16 發表
好大,唔駛book ❨其實果到有得book 咩?❩, 我復活節去都有位。
Thank you! 上康文網站話有10個畫定位。 所以以為好似貝澳咁

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好大,唔駛book+❨其實果到有得book+咩?❩

原帖由 魚兒小寶貝 於 15-09-16 發表
請問駕車可以到嗎

伯爵府

唔駛book, 營地大 (除左灣仔南好似仲有灣仔東, 雖然要行遠少少)
不過車應該只可以拍到係海下, 之後要行入去
個營地有廁所有沖身既地方, 風景靚, 都幾唔錯架!

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:唔駛book,+營地大+(除左灣仔南好似仲有灣仔

原帖由 zaba 於 15-09-16 發表
唔駛book, 營地大 (除左灣仔南好似仲有灣仔東, 雖然要行遠少少)
不過車應該只可以拍到係海下, 之後要行入去 ...
謝謝。 海下行去遠嗎?因為有個2歲半

珍珠宮

gemiling 發表於 15-9-16 12:14
Thank you! 上康文網站話有10個畫定位。 所以以為好似貝澳咁
哦~你上網打"灣仔營地"其實會見到好多人介紹
我上次係黃石駁船。。。我就like 貝澳多d,起碼有沙灘玩,衰在冇得沖涼!

伯爵府

gemiling 發表於 15-9-16 13:55
謝謝。 海下行去遠嗎?因為有個2歲半

漁農署資料話45分鐘, 你有兩個小朋友, 一定會需要長d時間~

首頁

尾頁

跳至