網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

請問有人淘過嗎?

翡翠宮

回覆:HP Color laser printer代用碳粉

長期有幫公司買碳粉盒,canon影印機,好好用,唔比原裝差。

你邊個型號printer?

公爵府

我用幾個唔同HP型號, 都係laser printer,
而家搵既係 HP2600n, 香港買代用都要2XX, 我 search 到有 75人仔, 但擔心質素差

男爵府

HP CM1312, 用了十多個大陸的代用碳粉都OK

侯爵府

畀面勳章

回覆:HP Color laser printer代用碳粉

係淘寶買果啲都唔知好唔好用
係香港專賣代用墨既鋪頭(麗x)又唔知係咪淘寶落黎

公爵府

klauyeung 發表於 15-9-17 19:51
HP CM1312, 用了十多個大陸的代用碳粉都OK

可以比link我嗎? 都係集運落HK, 定係要上大陸取?

搵左幾間都唔運黎香港, 落單出下面呢個訊息

請選擇物流方式 Shipping Method淘寶集運 Global Consolidate and Shipping

(您選擇的商品屬於淘寶集運禁運品,請選擇其他物流方式)

公爵府

lyh80115 發表於 15-9-17 19:26
長期有幫公司買碳粉盒,canon影印機,好好用,唔比原裝差。

你邊個型號printer?
可以比link我嗎? 都係集運落HK, 定係要上大陸取?

搵左幾間都唔運黎香港, 落單出下面呢個訊息

請選擇物流方式 Shipping Method淘寶集運 Global Consolidate and Shipping

(您選擇的商品屬於淘寶集運禁運品,請選擇其他物流方式)

首頁

尾頁

跳至