派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

小朋友3歲生日,第一次邀請佢自己嘅朋友仔嚟生日會,我哋就要搵個地方俾啲小朋友可以自己玩。屋企太細,會所冇乜玩具,任得佢哋喺度跑嚟跑去又唔放心。

終於喺網上面搵到間位於葵興近我屋企嘅studio, 地方夠大、玩具夠多、仲有小朋友最鐘意嘅吹氣滑梯同波波池、全場有playmat冇尖角,任跑任跳都唔驚~ 大朋友又可以喺一邊玩board games, 總之應有盡有,全場都玩得好開心~ 搞手(即係我)亦唔需要諗乜去keep住個氣氛,我都好享受好輕鬆~

我個小朋友冇諗過會喺工廠區開生日會,剛到達時一臉茫然,但上到去見到咁多嘢玩,就成個生猛晒~ 我諗佢都會覺得好難忘~

禁止訪問

引用:小朋友3歲生日,第一次邀請佢自己嘅朋友仔

禁止訪問

回覆:bandc2009 的帖子

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:分享玩得好盡興嘅3歲生日會

可吾可以比場地資我,我都揾緊

大宅

回覆:小肥寶 的帖子

Pm you

別墅

Could you also pls pm me the details? Ts!

超級版主

超級版主

「請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作」

大宅

原帖由 bandc2009 於 15-09-21 發表
小朋友3歲生日,第一次邀請佢自己嘅朋友仔嚟生日會,我哋就要搵個地方俾啲小朋友可以自己玩。屋企太細,會 ...
可否pm場地資料比我,我都搵緊,thx

男爵府

原帖由 bandc2009 於 15-09-21 發表
小朋友3歲生日,第一次邀請佢自己嘅朋友仔嚟生日會,我哋就要搵個地方俾啲小朋友可以自己玩。屋企太細,會 ...
想問租場幾錢呀

首頁

尾頁

跳至