跳至

首頁

尾頁

公爵府

今日lunch time, 去坑口蔚藍灣圍大X活食晏, 見到2菲傭+2個賓佬一齊食嘢, 其中一個菲傭, 係湊住個少主人的.

想問問, 其實你地覺得佢地咁樣做有無問題? 係咪我多疑呢?
我影左其中2個人的相, 仲有少主的相(偷拍的). 不知應不應該放上來.

(To: 版主/大臣/管理員, 如果我呢個cross post係唔啱, 請你delete佢吧(我只在論盡家傭同呢度登左咋, 目的係想各父母小心自己小朋友)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 alik 於 08-7-7 21:44 發表
今日lunch time, 去坑口蔚藍灣圍大X活食晏, 見到2菲傭+2個賓佬一齊食嘢, 其中一個菲傭, 係湊住個少主人的.

我影左其中2個人的相, 仲有少主的相(偷拍的). 不 ...

你好好呀, 會講出來等大家留意!
等我哋呢d要返工的父母都有機會知發生乜事!

複式洋房

回覆 #2 alik 的文章

alik:

我都係坑口既媽咪,我睇唔到你d相呀,可以send去我e-mail:[email protected] 嗎?
THANKS!
[center]Larry's birthday ticker[/center]

男爵府

請問可否EMAIL張相比我呢

[email protected] 謝謝

原文章由 hellojoyce 於 08-7-9 13:43 發表
alik:

我都係坑口既媽咪,我睇唔到你d相呀,可以send去我e-mail:[email protected] 嗎?
THANKS!

男爵府

請問可否EMAIL張相比我呢

[email protected] 謝謝

原文章由 hellojoyce 於 08-7-9 13:43 發表
alik:

THANKS!

大宅

alik,

Pls check PM !

我影左其中2個人的相, 仲有少主的相(偷拍的). 不 ...
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

別墅

please send to me also;
[email protected]

大宅

please send to me

[email protected]
頌宜-(4月13日出世)

洋房

please send photos to me at [email protected]

Thank......

公爵府

已經發晒pm俾上面既會員

伯爵府

原文章由 alik 於 08-7-11 21:45 發表
已經發晒pm俾上面既會員

PM埋我吖唔該~

大宅

唔該pm埋我, thanks.

男爵府

I am worry .....is it my maild..Pls PM me too...thanks

別墅

Pls pm me. Thanks!

複式洋房

回覆 #5 alik 的文章

Thanks alik !!!
其實個小朋友都算大,應該識得講返比爹地媽咪聽今日做過d咩,同過d咩人一齊嫁喎!
[center]Larry's birthday ticker[/center]

複式洋房

我有外傭, 可否pm給我

tks

別墅

please pm me, many thanks

大宅

我都係住坑口的, 麻煩你send 埋比我 : [email protected]

Thanks!

複式洋房

I live in TKO, please PM to me.

民房

My maid sometimes eats lunch in Fairwood, may I have the photo, please PM to me.

Thanks

首頁

尾頁

跳至