自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

太約幾多錢左右 , 地方有幾大?
有無 D 九龍區又平平地的介紹 ?
屋企有幾個旅行喼 ,
但又唔係成日去旅行 ,
不過 D 喼真係十分"左訂".

別墅

我喺牛頭角(近MTR)租咗一個, 約4X3呎, 高差不多5呎, 月租360, 佢地仲有D細嘅, 你可以去睇睇.

男爵府

畀面勳章

請問有冇港島東區好介紹? 都搵到有好幾間, 但唔知邊間好和穩陣, 謝謝!

禁止訪問

大宅

屋企付近工廠區(chaiwan), 見到有幾間, 但係唔知邊間好呢!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個個月俾幾百蚊放?
一年米幾千?夠去多次旅行咯!

別墅

原文章由 Elimme 於 08-7-9 10:26 發表
4X3呎???米好細???

又唔係喎, 起碼我放到幾多嘢(有大架的BB車, OSIM的足部按摩器, 大紙箱, CD等等), 仲有如有須要我仲可以隨時轉大倉或細倉(當然要有吉位多出同埋比相應的租金, 但冇手續費要比囉), 好似我開始時因為冇細倉而租了大倉, 不足一個月就有細倉吉出, 轉倉時佢地仲會計足日數而計先前的租金, 有剩的仲會用嚟扣除之會個細倉, 十足公平.
之前我仲去睇埋其他的, 如, 蘋果倉, 時昌等, 一係就遠離MTR, 一係就冇LIFT, 仲要冇停車場, 最後比我發現依家呢個倉, 離牛頭角MTR大約5-10分鐘步程, 又可直接揸車去, 唔收泊車費(因屬自置物業), 所以我最後選了這間.
不過要聲明我唔係喺果度做事, 只是分享經驗.

複式洋房

我租緊牛頭角2存倉,好方便又清潔,近地鐵,需要的話我可PM資料給你!

複式洋房

我租緊牛頭角2存倉,好方便又清潔,近地鐵,需要的話我可PM資料給你!

首頁

尾頁

跳至