自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

老師有冇發現?會唔會罰?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

2020勳章 熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:bmuimami 的帖子

吓?我唔會比佢戴返學,因為應該學懂適當場合做適當的事!
老師唔鬧我都會鬧

99dogdog    發表於 15-9-27 15:25
laiyuen    發表於 15-9-26 14:05
mimosa_t    發表於 15-9-26 13:16
allah    發表於 15-9-26 13:13
nieualma    發表於 15-9-26 12:59
jtw_ki    發表於 15-9-26 11:16

子爵府

返學做乜帶d甘既野

琥珀宮

2020勳章

引用:返學做乜帶d甘既野

原帖由 hui.lai 於 15-09-26 發表
返學做乜帶d甘既野
X 2...

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解要帶先?

子爵府

畀面勳章

引用:老師有冇發現?會唔會罰?

原帖由 bmuimami 於 15-09-26 發表
老師有冇發現?會唔會罰?
依家係返學,唔係出街玩

適當的時候做適當的事

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:有冇人仔女試過戴大眼仔返學?

返學咋, 唔系去party. 個阿媽比佢咁返學, 個阿媽都有問題啦。

mmami    發表於 15-9-26 13:25

大宅

長期帶大眼仔,對眼精唔好,因為大眼仔多左層色料,冇咁透氣。做人呀媽要教下個女保護眼精。

mmami    發表於 15-9-26 13:25
nieualma    發表於 15-9-26 12:59

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果為咗靚, 阿媽都幾潮!! 就算老C唔發覺, 同學仔實會知, 到時就唔係咩秘密LA!!

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

學校有個 富2代, 所以.....

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:點解要帶先?+

原帖由 cy101 於 15-09-26 發表
點解要帶先?
同問

水晶宮

果然係我預期反應,咁,唔係大眼仔,隱形眼鏡呢?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

畀面勳章

不過我個女講佢見過佢有同學偷偷地戴囉

水晶宮

點解?當然係貪靚!例如有表演,上台,出鏡,學校party,旅行,會影多D相!

水晶宮

引用:冇不過我個女講佢見過佢有同學偷偷地戴囉

原帖由 kwankwan717 於 15-09-26 發表

不過我個女講佢見過佢有同學偷偷地戴囉
唔戴誇張顏色其實只係sharp少少唔多覺嘅

翡翠宮

2020勳章

引用:點解?當然係貪靚!例如有表演,上台,出鏡

點解?當然係貪靚!例如有表演,上台,出鏡,學校party,旅行,會影多D相!

...
你一咁問就唔同啦。。。

你想測試人地反應呀

翡翠宮

2020勳章

引用:果然係我預期反應,咁,唔係大眼仔,隱形眼

果然係我預期反應,咁,唔係大眼仔,隱形眼鏡呢?
睇下幾歲囉。。。唔通六歲又比佢帶咩

水晶宮

引用:Quote:原帖由+bmuimami+於+15-09-26+發表點

原帖由 Smallraindrop 於 15-09-26 發表
你一咁問就唔同啦。。。

你想測試人地反應呀
睇吓接受程度!我okay喎如果有特別場合,日日戴就比較貴同埋對眼睛冇咁好啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由+bmuimami+於+15-09-26+發表果

原帖由 Smallraindrop 於 15-09-26 發表
睇下幾歲囉。。。唔通六歲又比佢帶咩
六歲好難喺視光師度配到喎應該

首頁

尾頁

跳至