網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我屋企全屋裝修,淘左2 個牆排座廁,一個連運費都差不多1千人民幣。

因為見佢係連體個樣好靚仔。又話係k 頭牌子野,而且5年老店,都100+ 成交,有相的評價...

點知- 假野黎架!全部假的。

話說我本來買另1間,但發貨發左成10日 都未發出,仲要期間啲店內商品全下架,咁我驚死就按退款,最後成功收返錢。但店主話佢只係盤點,又俾左第二條link 我,我唔信佢..!

待續

伯爵府

DHA勳章

回覆:千萬唔好淘 馬桶 - 座廁 - 座便器!

伯爵府

回覆:千萬唔好淘 馬桶 / 座廁 / 座便器!

大宅

男爵府

侯爵府

畀面勳章

複式洋房

冇左下文

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

啊..

大宅

引用:我屋企全屋裝修,淘左2+個牆排座廁,一個連

原帖由 sexymami 於 15-10-05 發表
我屋企全屋裝修,淘左2 個牆排座廁,一個連運費都差不多1千人民幣。

因為見佢係連體個樣好靚仔。又話係k ...
唔好意思好忙...

佢俾左另一條link 我,但我冇理佢,都係退款穩陣啲...

本來都諗住放棄了,但因為連體真係好靚仔,學老公話,我地買2個,如果真係有一個有問題另一個可以用都抵返啦!

咁我諗又係喎... 所以又搵過,就搵左哩間「老店」,用物流送落黎。

買之前又話有現貨又話5日到,之後又係冇影。成10日,我又驚啦...但跟住佢俾左物流聯繫我,我直接去問左,之後過多幾日就收到。

收到都仲覺得好靚仔的。

點知到裝... 裝左1個唔覺,到第二個師傅話漏水!唔係好勁但我都唔敢試用啦!頂!咁已經裝左1個喎?

唔理咁多先,老公立即去旺角買返一個平野,再另外要約師傅上黎多一次。

點知裝左那個....惡夢.... 好臭!唔知咩臭,總之廁所有一惡臭!大陸廁所個陣味...

我都唔知關唔關廁所事,但依家都仲搞緊。

另外,當然返店到問啦!第二個漏水喎?

先發現,店已沒有了

大宅

回覆:sexymami 的帖子

我聯繫店家,佢話俾啲修補泥我喎?!我話要退款(當然我知冇可能了),跟住佢就唔理我了!

之後再諗返,可能佢地啲手法就係咁,先買啲好評成交量,等有傻仔(即係我)買完之後再裝埋知賴野再投訴,佢就關店貨品下架。應該之前那間都一樣手法,只係有另外傻仔先收貨,所以我避左一劫,但避唔到另一劫...

另外同朋友講起,佢先話佢都賴過野,師傅裝時話有小漏,不過佢好勇,去五金店買左啲修補泥,自己搞完叫師傅幫佢裝左。暫時用左幾年都未有大問題。

不過我覺得,廁所都唔講得小,下次都係香港買算!雖然國內的真係靚仔又平!但師傅咁樣上黎幾次,錢都係返到!

男爵府

……
好驚裂左D污蔑水唔知儲左响边度,所以有恶臭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

引用:……好驚裂左D污蔑水唔知儲左响边度,所以

原帖由 manman66 於 15-10-06 發表
……
好驚裂左D污蔑水唔知儲左响边度,所以有恶臭
但係其實沖廁水只係喊水,都唔係臭水啫... 而且我見佢咁臭,都唔點用,所以究竟關唔關佢事都未知

大宅

因為國內平的不是U形設計, 如排水管, 廁所!

大宅

我裝修師傅話多數裝修野都可以買大陸既, 除左厠所同水喉

大宅

引用:我裝修師傅話多數裝修野都可以買大陸既,+除

原帖由 方二筒 於 15-10-06 發表
我裝修師傅話多數裝修野都可以買大陸既, 除左厠所同水喉
其實我師傅都係咁講.... 總之就係-自攞黎的!

不過我啲低能仔經驗,更加要快啲寫出黎,希望減少受害者嘛...

伯爵府

多謝分享

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有買用咗3年了都好好。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至