潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

上年年低才買,不知是不是沾了點雨水,近這倆,三個月,包包表面出現很多凸起之泡泡,試過用燙斗隔住毛巾來燙都不行, 怎麼辦呀!
救救我吧!

大宅

唔係嚇你,係冇得救架。

原文章由 ANNIEYU 於 08-7-16 12:12 發表
上年年低才買,不知是不是沾了點雨水,近這倆,三個月,包包表面出現很多凸起之泡泡,試過用燙斗隔住毛巾來燙都不行, 怎麼辦呀!
救救我吧!

大宅

原文章由 ANNIEYU 於 08-7-16 12:12 發表
救救我吧!

無得救,我洗左約4,5次,都係甘上下殘,故不用錫住用

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我個都係呀, 二千幾元買返黎都係咁樣, 我唔會再買burberry了

原文章由 CeciLeung 於 08-7-16 12:21 發表
唔係嚇你,係冇得救架。

大宅

唔係BURBERRY有問題,係哩款袋姐~~~

原文章由 blueroselam 於 08-7-16 21:25 發表
我個都係呀, 二千幾元買返黎都係咁樣, 我唔會再買burberry了

別墅

原來你地都有咁的情況! 我之前買個個粉紅色的餃子袋宦沒此問題! 可能真是只有此款有呢種問題了...真失望!!!

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

ANNIEYU,

我都有個杏色的餃子袋, 請問你個袋有冇試過有污蹟呢? 可以點樣清理呢?

別墅

我覺得餃子袋又無咁易污漕, 你個的是什麼污漬?

原文章由 yickly 於 08-7-18 15:28 發表
ANNIEYU,

我都有個杏色的餃子袋, 請問你個袋有冇試過有污蹟呢? 可以點樣清理呢?

大宅

原文章由 yickly 於 08-7-18 15:28 發表
ANNIEYU,

妳可試試用"消毒火酒"輕輕抹!
X年前係水貨店做SALES,
試過同事食飯時不小心成罐可樂倒左落個粉紅色的餃子袋上.
抹乾後,可惜仍是一大達像茶漬的啡色在面.
以為無得救.點知店長馬上用火酒倒係上面抹.
結果完全無晒事,仲好似新的一樣.
不過係短暫有一大浸味.
盡量都唔好濕水.會起泡泡!
希望幫到妳.

複式洋房

冇得救架!

我都係咁,包包表面出現很多凸起之泡泡,,係冇得救架,不過我攞咗去專門店問原因,佢地sent返去日本了解,然後送返個同款全新Burberry袋俾我啊!!!
可惜用咗一排都係咁樣.......

禁止訪問

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

多謝你, 我返屋企試吓先.

原文章由 加應子 於 08-7-25 05:14 發表

妳可試試用"消毒火酒"輕輕抹!
X年前係水貨店做SALES,
試過同事食飯時不小心成罐可樂倒左落個粉紅色的餃子袋上.
抹乾後,可惜仍是一大達像茶漬的啡色在面.
以為無得救.點知店長馬上用火酒倒係上面抹.
結果完全無晒事 ...

首頁

尾頁

跳至