想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好期待。。。今次暫未偷驗
成日留意自己身體有無變化 哈哈~~ 希望自己可以放鬆一d

大宅

唔知有無JM 都係呢個日子派彩呢

大宅

回覆:10月8, 9號 due date ~

我!due date 10/8 or 10/9. 太緊張所以這4天不停早午晚check 住紅D。以前也不會甘,今次好像顛了。今早仍未完全深粗。可能明天偷驗但有D驚太早驗失望。
Anyway,希望大家成功。大家努力!

複式洋房

等待嘅日子好漫長

我暫時無特别感覺,感冒就有少小

大宅

引用:唔知有無JM+都係呢個日子派彩呢+

原帖由 bipa 於 15-10-06 發表
唔知有無JM 都係呢個日子派彩呢
你有乜感覺?我胸沒脹,但這幾天有像M come 的 cramp feeling,但一向冇経痛。訓得不好,每日必定5pm 全醒,半夜起來想小解,很疲倦,早上有點想吐。另外之前吃開的藥,之前沒事,今星期吃完立即出疹。全面全身過敏反應甘。希望只是因為太緊張la! 你呢?有什麼感覺?

大宅

SusanTam 發表於 15-10-6 12:21
你有乜感覺?我胸沒脹,但這幾天有像M come 的 cramp feeling,但一向冇経痛。訓得不好,每日必定5pm 全 ...

我覺得頸梗膊痛, 小腹有D 怪怪感覺~ 似抽戚 ... ... 無乜其他感覺哦

想請教下~ 因紅D 我只識用在CHECK 排卵, 依家等緊開彩係咪指標性都好好o既呢?

大宅

SusanTam 發表於 15-10-6 12:15
我!due date 10/8 or 10/9. 太緊張所以這4天不停早午晚check 住紅D。以前也不會甘,今次好像顛了。今早仍 ...

我都怕偷驗會太早...影響情緒

大宅

引用:Quote:SusanTam+發表於+15-10-6+12:21+你有

我覺得頸梗膊痛, 小腹有D 怪怪感覺~ 似抽戚 ... ... 無乜其他感覺哦
應該是。我見其他的JM bingo 了紅D是深粗,我之前M前也有缐但只是控及等很久。今次我很緊張因為我的缐很快出現及不是控。希望今次不是炸糊

複式洋房

我想問下大家,你地係咪之前都有驗到有排卵深粗架?

大宅

Hello, 我是9月25哈哈笑的,唸緊10月9定10日驗孕好...

但我之前試過3次過唔到6週自然流產咗,今個cycle食埋ASPIRIN, 所以我好緊張如果bingo得綫線又係個胎唔得...

複式洋房

引用:Hello, 我是9月25哈哈笑的,唸緊10月9定10

原帖由 果林 於 15-10-06 發表
Hello, 我是9月25哈哈笑的,唸緊10月9定10日驗孕好...

但我之前試過3次過唔到6週自然流產咗,今個cycle食 ...
take care 有無睇醫生,揾岀原因呀

有時可能染色體/免疫問題

大宅

MW2908 發表於 15-10-6 17:41
我想問下大家,你地係咪之前都有驗到有排卵深粗架?
我有check 咗排卵深粗線的

大宅

引用:Quote:原帖由+果林+於+15-10-06+發表Hello,

原帖由 sweet1314 於 15-10-06 發表
take care 有無睇醫生,揾岀原因呀

有時可能染色體/免疫問題
醫生叫我試多一次,再係咁就要驗一大堆嘢,所以我set自己due day係6週先啱...

大宅

果林 發表於 15-10-6 17:56

但我之前試過3次過唔到6週自然流產咗,今個cycle食 ...

hello ~ 你要加倍小心哦,我的中醫師話有可能身體有記憶(小x)...... 道致每次去到某周數時, 身體stop 出荷爾蒙而出現慣性流x ...... 這個資料希望我無記錯啦~

大宅

果林 發表於 15-10-6 18:43
醫生叫我試多一次,再係咁就要驗一大堆嘢,所以我set自己due day係6週先啱...

...

當知道bingo 時, 考慮一下搵中醫安胎至12週吖。

祝好孕

複式洋房

我應該8号黎m 呢兩日有少少奇怪既感覺...
平時黎m前一week就會有胸痛肚脹既感覺
但今個月冇 有d想check但又怕失望

大宅

二夫人 發表於 15-10-6 18:50
我應該8号黎m 呢兩日有少少奇怪既感覺...
平時黎m前一week就會有胸痛肚脹既感覺
但今個月冇 有d想check但又 ...

我感覺跟你很似........ 8號朝驗唔驗好呢.......

複式洋房

引用:Quote:二夫人+發表於+15-10-6+18:50+我應該

我感覺跟你很似........ 8號朝驗唔驗好呢.......
我呢幾日個人異常地攰 訓足十幾個鐘
想check但又怕失望既感覺真係好難受

大宅

正面 正面

輕鬆 輕鬆

大宅

引用:Quote:果林+發表於+15-10-6+18:43+醫生叫我

當知道bingo 時, 考慮一下搵中醫安胎至12週吖。

祝好孕
謝謝你!💪🏻💪🏻💪🏻

首頁

尾頁

跳至