跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問bb夜晚同你訓,定同工人訓呀.因為我要返工所以bb同工人訓.但我覺得好內疚, 

複式洋房

我都有請工人,囡囡都係同工人訓架.
不過我會每朝五點幾六點起身餵佢飲奶.
夜晚最尾果餐奶就由工人搞掂.

男爵府

我個bb都係同工人瞓架, 因為我要照顧個大囡所以真係冇乜點理個細既. 但每晚姐姐餵完佢飲最後一支奶, 我就會親自"暗"佢瞓, 希望可以比d安全感佢啦.

大宅

2021勳章

我都係工人同bb一間房,但大囝會好要我陪佢訓,初時都有時間夜奶我餵但近日bb九點半已訓覺同大囝時間差不多,所以就由工人全部負責,我已經好少時間陪細囝,但係真係唔知會甚樣呢?有少許擔心佢大小小唔跟我,但我又分身不倒,我老公安慰我,請到個工人ok咪好,唔使我地擔心,bb跟佢大些都會識跟媽咪,叫我唔使驚,但我好似對不起細囝.

複式洋房

我個bb都係工人瞓,差不多所有野都係工人做晒,沖涼,餵奶,換片,不過weekend就會跟我地瞓,都已經好辛苦.....

我初初都有d內疚,後來老公安慰我話,不如交比d專業d好過自己整親bb啦.....

我唯一擔心係bb都幾扭計,驚個工人對佢唔好....或者虐待佢就真...........

大宅

阿囝跟我瞓架! 雖然已經返左工一個月, 係好辛苦, 但覺得太少時間對住阿囝, 所以就跟我地瞓囉! 阿囝都係剛剛戒夜奶咋, 我差少少就頂唔住了!

首頁

尾頁

跳至