婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇搞錯...d人咁鬼衰架...唉!

男爵府

你都好忍得
比我一定開片

生個仔出黎俾佢打
食屎啦佢

我都係勁憎個2姑奶
不過佢就永遠都唔敢係我面前話我
只會私人話我老公

不過我都已經好唔ur佢啦
佢夠膽係我面前講丫
我一定同佢開火呀

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

複式洋房

我當我姑奶已經死咗.....

大宅

痴孖筋, 叫你個姑9 即場打兩個女你睇下嘛!

好地地, 仲乜要打個女先? 同埋而家都唔係咁教小朋友喇!
就算佢鍾意打, 自己打飽去囉! 最憎人多事!

洋房

她是否顛了,人o地o個女你點打呀?我d家姐都未捨得打我o個仔啦,如果我有姑9話打我o個仔,我實同她死過,好彩我無.我自己也未捨得打,試過我媽媽因仔仔瀨尿打他,我也忍不住躲在廚房內哭,我和媽媽說以後打bb不要在我面前打,很心痛.

男爵府

佢下次再講你同佢講嘛~ " 好呀,你咪打囉, 你打我又打,
不過我唔係打bb 係打電話報警, 告你虐兒!"

記得如果佢真係郁手打自己個女 or 你個女,
影起佢喎用電話~

民房

回覆 #10 siusum 的文章

我個PK 姑奶又系咁,佢老公(黄馬裙)没發達前,己經寸寸共,老公成日出去滚,自己又吾爭氣連生俩個女,見我生两個都係仔,所以成日响6299面前扮可憐蟲,成日@苦@忽,真好氣!所以6299借幾百萬比佢的,(我老公匕都没,樓都没層).而家佢老公發着達,就比佢幾層樓揸手,財大氣粗,成日當住6299/c6面前話我哩樣/個樣:(點解你個仔成日迟睡啞!看下佢面色好差哦!我的女每日都早睡咖!)我6299聽完咪勁插我!叫我學下佢個女囉!佢個女真係好狗,買名牌就偷偷用,等我6299覺得佢好save money,我買普通衣ccheap 野就比面色我睇!正PK!䏲鬼晤望佢老公再沙沙滚,最好滚到有個仔!到時6299又老又沒力幫佢...........睇佢点死!!!!正PK

首頁

尾頁

跳至