跳至

首頁

尾頁

大宅

我唔記得左。

Thank you 先﹗

大宅

AIYA.... 維珍, 比你嚇死我, 開個 topic 嗌晒名咁黎呼喚我....
上次提過果間美容院就係 時代商業中心附近,
但係其中一個最有經驗既美容師自己走左出黎開檔,
間舖仲好鬼近你公司 tim, 我 send 個 contact 比你, 你 check pm 啦.

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-7-21 10:02 發表
AIYA.... 維珍, 比你嚇死我, 開個 topic 嗌晒名咁黎呼喚我....
間舖仲好鬼近你公司 tim, 我 send 個 contact 比你, 你 c ...

咁貴唔貴架? 淥雞蛋好似好得意咁...

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-7-21 10:31 發表

咁貴唔貴架? 淥雞蛋好似好得意咁...

最低消費 150/次.
我個人就覺得好服, 佢話呢 d 係古法美容,
即係好似我地細個果時, 阿媽話我地有風同我地碌蛋咁樣.
尤其係做完之後, 對眼覺得冇咁攰,
啱晒我地呢 d 成日對住電腦既人.

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-7-21 10:43 發表

最低消費 150/次.
我個人就覺得好服, 佢話呢 d 係古法美容,
即係好似我地細個果時, 阿媽話我地有風同我地碌蛋咁樣.
尤其係做完之後, 對眼覺得冇咁攰,
啱晒我地呢 d 成日對住電腦既人. ...

咁個價錢都好ok喎... 可唔可以pm埋個地址同電話我呢? 我平時做個個, 就會係再之前同做完之後用熱毛巾敷面囉...我都覺得好c 服, 但係自從生左, 就疏懶左啦...少做左好多...

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-7-21 11:40 發表

咁個價錢都好ok喎... 可唔可以pm埋個地址同電話我呢?

pm.....ed

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-7-21 11:58 發表

pm.....ed

收ed

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-7-21 10:02 發表
間舖仲好鬼近你公司 tim, 我 send 個 contact 比你, 你 c ...

I got it lah. Thank you so much.

$150 is very good lah. Nowadays everywhere so $$$$$.

I will walk there to take a look sometime.

民房

iris! 我都想要個電話同地址, 唔該你比埋我ar!!!!, 佢地清粉刺同豆豆清得好唔好ga????

大宅

hi, iris pls pm me about the shop !!thx
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

大宅

原文章由 lvlv 於 08-7-21 23:11 發表
iris! 我都想要個電話同地址, 唔該你比埋我ar!!!!, 佢地清粉刺同豆豆清得好唔好ga????

lvlv & 心銘媽咪:

地址已 pm 左比你地.
至於清粉刺, 相對其他美容院, 呢間可以叫做唔痛,
你只會覺得有比針"吉" 左一下既感覺.

別墅

我都想啊, 可唔可以PM埋比我, 使唔使講明係熟人介紹嫁.....thanks

複式洋房

Dear Iris,

Can you pm the info to me pls?

Tks.

大宅

No need to PM lah!
Why don't I just say it here. I hope you don't mind, Iris?
(we are not related to them so not advertising, just sharing info).

花姬
文第士街
電話 : 2856 3062

DISCLAIMER: I haven't tried myself, so not sure if good or not!

大宅

原文章由 MegumiSan 於 08-7-24 23:35 發表
Why don't I just say it here. I hope you don't mind, Iris?
(we are not related to them so not advertising, just sharing info).

花姬
文第士街

DISCLAIMER: I haven ...

我以為你試左上黎報告添...

大宅

原文章由 MegumiSan 於 08-7-24 23:35 發表

花姬
文第士街

DISCLAIMER: I haven ...

我都以為你去試左 tim.
試過之後掂唔掂都上黎講聲喎.

大宅

原文章由 iris_mui 於 08-7-25 09:16 發表

我都以為你去試左 tim.
試過之後掂唔掂都上黎講聲喎.

我都唔知幾想﹗﹗

未有time!!

首頁

尾頁

跳至