論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我印印下年3月合約到期, 9月要交最後一次$2400, 好想唔交, 有勿計呀, 請教各位...?

i know this is a stupid question, but i really don't want to pay such stupid fee......shit....
卓岐Jacky仔係2007年3月1日豬仔

禁止訪問

複式洋房

原文章由 貓姐 於 08-7-21 09:44 發表
唔想交? 大家都唔想喇!!!!
有咩計, 比一個月通知期工人姐姐, 8/9月再請個咪唔洗交囉!
但我做唔出, 因為姐姐好幫得手, 所以...... 我9月份第2期levy擺交!!!

我都想擺交, 但政府野好興遲交要罰幾%.....但交左又驚佢有勿改變....你知政府好興改呢樣果樣......

男爵府

我老公之前打過入境處.. 問過遲交會點.. 佢地話遲交都冇問題.. 佢地係唔會有罸款.. 入境處都建議等條例通過左先再交都未遲

複式洋房

原文章由 Ritajj8 於 08-7-21 10:08 發表
我老公之前打過入境處.. 問過遲交會點.. 佢地話遲交都冇問題.. 佢地係唔會有罸款.. 入境處都建議等條例通過左先再交都未遲
thanks Ritajj, 希望唔使交啦.....

首頁

尾頁

跳至