興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

我部iMac 2010年買的, 印象中一路都無update過個OS...
尋晚用itunes 去download and update iphone 個iOS, 完成後再連接itunes, 個itunes竟然話連接唔到iphone, 叫我update latest itunes... (咁都得, 明明係佢幫我update iphone個iOS)...

到我去update個itunes, 佢又話iMAc個OS唔update安裝唔到最新既itunes.

但我search software update又無話有嘢可以update.....咁可以點攪呢????

唔該哂!!

珍珠宮

回覆:iMac, itunes問題求教......

呢個OS 係咪已經好out?

男爵府

回覆 ggsbb 的帖子

最新版本係 El Capitan: http://www.apple.com/hk/osx/?cid=wwa-hk-kwg-mac

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

嘩,你真係好out喎。。。

Update啦,由唔洗錢。我部都係2010機。一出新OS即up,最新El Capitan用緊不過不失呀。

最重要係,你有backup架嘛(呵?)?

你今日backup左未?

珍珠宮

引用:回覆+ggsbb+的帖子最新版本係+El+Capitan:+

原帖由 renapapa 於 15-10-15 發表
回覆 ggsbb 的帖子

最新版本係 El Capitan: http://www.apple.com/hk/osx/?cid=wwa-hk-kwg-mac
唔該哂呀!我今晚試試

珍珠宮

引用:嘩,你真係好out喎。。。Update啦,由唔洗

原帖由 眼訓 於 15-10-15 發表
嘩,你真係好out喎。。。

Update啦,由唔洗錢。我部都係2010機。一出新OS即up,最新El Capitan用緊不過不 ...
有用time machine 做backup...

我真係out,唔知道原來OS係可以咁update, 個software update 又從來都無彈出來叫我update,真係好奇....

唔該哂各位教路,等我而家試下先

首頁

尾頁

跳至