論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地覺得會有d咩問題 ??

大宅

我之前請過一個離左婚既賓賓
其差:態度/人品/工作態度及冇愛心
本來想...我們應該幫助不幸人,但她真的做了很令我難堪的日常所事及大事一家不會放心,給她做.
例如:小朋友不能準時上學或忘掉上學或地點...
吃煙/飲酒/粗暴...男女關係隨便.....

[ 本文章最後由 KaKaYa 於 08-7-23 13:42 編輯 ]
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

大宅

我都請過一個離婚印印,做了七個月炒了,工作態度很差,但我相信只是她的人品問題,應是與離了婚沒有關係.

子爵府

我而家的印印搞緊離婚, 佢來香港後先講我知,佢只係結左婚半年就比老公拋棄!!

講返佢工作表現, 真係奇差及經常講大話, 而且頭幾個月經常黑面, 而家算有改善, 只係做錯野唔認, 但話佢都冇黑面, 我深信佢的人品, 係令佢老公拋棄的主要原因!

請工人, 唔好請離婚既, 我請佢時都唔知, 否則一定唔要佢!

大宅

我老公以前屋企請過一個離左婚的印印,結果係佢係香港識左個男人,仲大埋肚,成日話呢樣唔做個樣唔做,呢度唔舒服,個度唔舒服,我奶奶服侍到佢生:;pppp:

我dfriend 話印尼女人離左婚,係印尼地位好低,無人要架,佢地離開印尼,博係外面搵到第二個男人養佢,所以都會豁出去,生左仔先算。

禁止訪問

別墅

My maid is also seperated but she worked very well:
She loves my baby
She cooks nice Chinese food
She speaks Cantonese very well
She helps me train my baby living skills
She keeps good working manner.............

大宅

原文章由 cscli 於 08-7-22 15:17 發表
你地覺得會有d咩問題 ??

係驚佢諗唔通,做野可能偏激左d......

珍珠宮

有得揀, 我都唔會揀離婚.

大宅

我請過個離婚既所印印....極..極..極差, 原先諗住離婚好平常,大家都係女人應該同情佢, 點知....如果我係佢老公都會同佢離婚. (其實印尼係可以一夫多妻的, 離婚 ~ 一係個女人就好獨立有性格, 一係就個男人頂佢唔順.)

大宅

佢哋D人離得婚+居其九都係人品有問題,唔請好過啦!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我朋友個印印離過婚有個仔,家務各樣ok,但係男女關係隨便,成日有電話打黎唔出聲,我朋友打番屋企成日打唔通。我個朋友一家去旅行時,個印印直頭帶埋個男人返屋企訓添。

首頁

尾頁

跳至