跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各家長有無長沙灣及深水埗區幼稚園好介紹?

本人住長沙灣區, 想問下有無一條龍幼稚園,小學及中學 ?
或容易入到一條龍小學?

thank you very much

男爵府

我都係住呢區, 都想睇下有冇人介紹好既幼稚園, ......

複式洋房

我都係哦
得閒一起帶bb去游水呀 ^^

複式洋房

前個星期帶咗我個女去游第一次水, 深水埗果個, 佢都ok鐘意, 不過果個星期係我放大假先得閑帶佢去, 因為sat 唔得閑同sun 太多人
咁你地有無上playgroup? 岩岩報咗循理月頭上 (如無意外)

男爵府

我仲未帶過小星星去游水, 因為我放星期六及日, 所好泳池勁多人, 都係要等我放大假先會同佢去.....

PLAYGROUP 都未上過, 諗住歲半先帶佢去, 循理OK嗎?

原文章由 goofy_bb 於 08-7-28 10:10 發表
前個星期帶咗我個女去游第一次水, 深水埗果個, 佢都ok鐘意, 不過果個星期係我放大假先得閑帶佢去, 因為sat 唔得閑同sun 太多人
咁你地有無上playgroup? 岩岩報咗循理月頭上 (如無意外) ...

複式洋房

8月頭先開始上, 因為周圍都無位, 而佢地仲有一個位, 所以未JOIN 佢地試下囉, 有四堂, 其他我報咗WAITING LIST有幾間, 不過唔知仲有無位, 收唔收

複式洋房

Hi,

I live in this district too. Any gathering ar????

複式洋房

me too.....can play together...

複式洋房

我都係住呢頭家.....得閒不如聚吓啦或者一齊去游吓水...我都仲未同阿仔游過水.....不過呢區應該無乜好幼稚園

複式洋房

當然不是揀該區啦, 但playgroup 有montessori 又唔多, 你地有無好介紹又或者收到乜野風 ?

首頁

尾頁

跳至