興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

我去佐書展並買佐2張magazine album coupon ($60 each) !好似自己出相片圖集咁,有硬皮或軟皮選擇。相片集印好後佢地會郵寄比我添。超正!如果網上定購,會員$160-250,VIP$80-125。而在書展定只係$60,超正! 佢地係under皇冠出版社,應該幾好。不仿一試。
http://www.greenprint.cc/product.html
「Greenprint 數像印記」書展攤位號碼:Hall 1 - 1D19 (皇冠出版社攤位對面)

複式洋房

好正呀!!!! 之前已經想幫亞女做一本....但太貴! 我明天再去書展買....

thanks

大宅

好媽媽勳章

Great ... I want make albumn for my son, but I don't have time to go. Can anyone can offer your generous in helping me to buy ?

男爵府

我今日買咗一張coupon喇!

原文章由 Newapple 於 08-7-28 10:39 發表
我去佐書展並買佐2張magazine album coupon ($60 each) !好似自己出相片圖集咁,有硬皮或軟皮選擇。相片集印好後佢地會郵寄比我添。超正!如果網上定購,會員$160-250,VIP$80-125。而在書展定只係$60,超正! 佢地係under皇冠出 ...

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

原文章由 Newapple 於 08-7-28 10:39 發表
我去佐書展並買佐2張magazine album coupon ($60 each) !好似自己出相片圖集咁,有硬皮或軟皮選擇。相片集印好後佢地會郵寄比我添。超正!如果網上定購,會員$160-250,VIP$80-125。而在書展定只係$60,超正! 佢地係under皇冠出 ...

你好!
很可是今天才見到你的發表, $60 好底!唔知重有無機會買呢?

男爵府

我都miss左這個機會, $60真係好底.

原文章由 cpmummy 於 08-7-30 14:33 發表

你好!
很可是今天才見到你的發表, $60 好底!唔知重有無機會買呢?

民房

好正啊60文, 不過書展完咗lol, 唔通又要等下年

原文章由 AA1120 於 08-7-28 16:37 發表
好正呀!!!! 之前已經想幫亞女做一本....但太貴! 我明天再去書展買....

thanks

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

唔知怎樣才可以成爲VIP呢?真得很想買,因爲會員價價錢還是很expensive。

複式洋房

I'm also interested in making one.
Have anyone tried before? Is it reliable?

原文章由 cpmummy 於 08-7-31 11:40 發表
唔知怎樣才可以成爲VIP呢?真得很想買,因爲會員價價錢還是很expensive。

民房

好想印一本

我剛去完旅行,能借用你們的VIP卡嗎? 會員和VIP會員價錢差好遠呢, 謝謝了

大宅

好媽媽勳章

i have interest too~~ how i can be VIP?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自家印相冊$60. 各位你地好: 之前在書展推廣magazine album coupon ($60 each) 因為我在書展幫bk d朋友買左,有d人搵唔到如果大家有興趣,可以pm 我

好似自己出相片圖集咁,有硬皮或軟皮選擇。相片集印好後佢地會郵寄比客戶添。方便 !不仿一試。
http://www.greenprint.cc/product.html

首頁

尾頁

跳至