自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

想問吓,呢隻隱形筆边度有得買?價錢如何?係咪得一隻牌子?
thanks!!

大宅

原文章由 Nymph_ 於 08-8-1 13:05 發表
想問吓,呢隻隱形筆边度有得買?價錢如何?係咪得一隻牌子?
thanks!!

係咪講緊Pilot果隻? 我有幾支水筆不過係0.7mm既. 係之前代公司去個展覽, 佢地有擺Booth所以俾左幾支我. 都幾得意既, 寫完擦下就無哂, 又唔會有膠碎. 不過d字係要零下十度先會出返黎, 所以好難試係咪真係會現返形. 佢仲有營光筆, 不過我無用過.

子爵府

牛年勳章

原文章由 ecec 於 08-8-1 13:22 發表

係咪講緊Pilot果隻? 我有幾支水筆不過係0.7mm既. 係之前代公司去個展覽, 佢地有擺Booth所以俾左幾支我. 都幾得意既, 寫完擦下就無哂, 又唔會有膠碎. 不過d字係要零下十度先會出返黎, 所以好難試係咪真係會現返形. ...

請問係边度有得買?
thanks!!

大宅

商務、大眾,我試真係會現返形. 放咗冰箱,
商務平過大眾,書局仲平,我係書展買20元一枝,4枝送一枝。

大宅

商務平過大眾,書局仲平,我係書展買20元一枝,買4枝送多一枝。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我早排在商場展銷買$7一支,要雪到第2日至現形!
原文章由 vickychan 於 08-8-1 16:24 發表
商務平過大眾,書局仲平,我係書展買20元一枝,買4枝送多一枝。
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

三菱牌我就唔知道,我女兒雪咗幾分鍾就現形又冇嘜膠碎,三菱牌就多D膠碎,我在書局研究完,書展平就買呢玩,仲送咗支迷您夾燈。

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

....我去過普通文具鋪睇過....都要20蚊呀mouth:

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 yinmelody 於 08-8-1 17:38 發表
....我去過普通文具鋪睇過....都要20蚊呀mouth:

yes!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 wong2323 於 08-8-1 16:30 發表

why要"雪"呀?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

係雪張紙,因為d字擦左,要係零下x度先會出返黎,

原文章由 ru_663th 於 08-8-1 19:08 發表

why要"雪"呀?
唵嘛呢叭咪吽      

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 wong2323 於 08-8-1 16:30 發表

你係咩商場展銷買架??7蚊一枝咁平既??書展買除返開都要16蚊一枝呢~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

子爵府

我都想買枝玩下。。

超級版主

2-3個月前,當時仲未出廣告,當然平啦!(d廣告費咁貴,羊毛出在羊身上),
果時做左一個星期展銷,而家無喇!
我買果支,就係咁ge:
Pilot Frixion Erasable Rollerball

原文章由 janet 於 08-8-1 22:59 發表

你係咩商場展銷買架??7蚊一枝咁平既??書展買除返開都要16蚊一枝呢~~

[ 本文章最後由 wong2323 於 08-8-1 23:24 編輯 ]
唵嘛呢叭咪吽      

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

CitySuper 都見過有得買!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Citysuper 都見過有得買!

子爵府

牛年勳章

原文章由 wong2323 於 08-8-1 22:33 發表
係雪張紙,因為d字擦左,要係零下x度先會出返黎,

唔係好明.點解要雪?我諗住買黎比阿女返學用(中學),要雪咪唔方便?乜唔係好似廣告咱咁一劃就擦咗?

超級版主

係一劃就擦咗--正確來說是隱形左,若想現形,要放落雪櫃冰格雪(零下x度至現形)
原文章由 Nymph_ 於 08-8-2 10:50 發表

唔係好明.點解要雪?我諗住買黎比阿女返學用(中學),要雪咪唔方便?乜唔係好似廣告咱咁一劃就擦咗?
唵嘛呢叭咪吽      

首頁

尾頁

跳至