嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我比較過荷花同mothercare,如果係荷花會員會平D,你o地通常係邊間買。

男爵府

1架係mothercare, 3架係荷花

其實價錢差唔多嫁, 睇你要咩色, 好似quest咁mothercare "Quest Mod"會多D色, 荷花就"Quest Sport"多D色

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #1 Smallpigbb 的文章

當然係mothercare買啦,顏色多,staff好d,如果需要mothercare會員號碼就問我取啦。

大宅

我就係想買Quest Modo個款,我就有荷花會員卡,因為我有訂雜志,我會睇o下BB展有無得再平D,我想問你o地倆位覺得架車重唔重,係咪真係可以自己一個帶亞B去街都得,可以單手接合?

Thx.

禁止訪問

邊度買MACLAREN bb車最平

珍珠宮

2024年龍年勳章

留返bb展時響荷花個場買啦, 一定最平, 我上年買quest $14xx咋

原文章由 Smallpigbb 於 08-8-4 08:06 發表
我就係想買Quest Modo個款,我就有荷花會員卡,因為我有訂雜志,我會睇o下BB展有無得再平D,我想問你o地倆位覺得架車重唔重,係咪真係可以自己一個帶亞B去街都得,可以單手接合?

Thx. ...
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Jessy 於 08-8-4 17:01 發表
留返bb展時響荷花個場買啦, 一定最平, 我上年買quest $14xx咋
請問在荷花及MACLAREN買幾多錢,新型號會唔會平D,因我想買一架比呀仔。

珍珠宮

畀面勳章

回覆 #6 Jessy 的文章

你去bb展時看下,如果唔係先去mothercare買啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章

今年d價係點我真係唔清楚, 不過我可以比上年quest的價錢你參考:

mothercare, 原價$18xx, summer sale $16xx.

荷花, 原價$18xx, 會員價$16xx.

bb展荷花個場, 非會員價$15xx, 會員價$14xx.

bb展o個陣如果買volo都係$8xx, 真係抵買.

原文章由 mandyli4807 於 08-8-4 21:11 發表
請問在荷花及MACLAREN買幾多錢,新型號會唔會平D,因我想買一架比呀仔。
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

我其實都係會BB展睇o下會唔會平D再決定,但要由灣仔攞返屋企都幾遠o家。

大宅

可以單手收車同開車,我都係一個人帶bb同架車上落巴士都無問題,我今年3月向mothercare訂(因無現貨及無我要的款及色),5月先有貨,mothercare賣$1849會員折左$1664.1,我買果架係08年款 Quest Mod紅黑花!

男爵府

其實囝囝已17個月買ques好定trimph好??因為都差成幾佰蚊

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Jessy 於 08-8-5 02:01 發表
今年d價係點我真係唔清楚, 不過我可以比上年quest的價錢你參考:

mothercare, 原價$18xx, summer sale $16xx.

荷花, 原價$18xx, 會員價$16xx.

bb展荷花個場, 非會員價$15xx, 會員價$14xx.

bb展o個陣如果買volo都 ...
我今日去BB展,買咗啦! Quest Modo$1300,須然係dispiay,但個職員講,佢地所有dispiay(床仔,車仔,餐椅,車椅)都係今早開門前全新開箱,不個全部都係得一部。(有雨擋送)

男爵府

吓!咁抵???咁如果唔係display要幾錢呀?不過我諗實在太多人啦

原文章由 mandyli4807 於 08-8-9 01:15 發表
我今日去BB展,買咗啦! Quest Modo$1300,須然係dispiay,但個職員講,佢地所有dispiay(床仔,車仔,餐椅,車椅)都係今早開門前全新開箱,不個全部都係得一部。(有雨擋送) ...

大宅

請問兩款有咩分別呢? thanks...

原文章由 happyvv 於 08-8-6 20:09 發表
其實囝囝已17個月買ques好定trimph好??因為都差成幾佰蚊

大宅

hi bb女女,

想問mothercare會員會有幾多折呀?

原文章由 bb女女 於 08-8-3 21:07 發表
當然係mothercare買啦,顏色多,staff好d,如果需要mothercare會員號碼就問我取啦。

伯爵府

quest那架在大脾的位置(即坐的位置)可以伸長d, 仲有QUEST較的角度係比TRIMPH多一格的

原文章由 wko1029 於 08-8-11 09:45 發表
請問兩款有咩分別呢? thanks...

[ 本文章最後由 Bellemami 於 08-8-11 18:02 編輯 ]

伯爵府

買quest啦, 需然唔可以平瞓, 但都有大約130度角較低的

原文章由 happyvv 於 08-8-6 20:09 發表

伯爵府

9折呀

原文章由 wko1029 於 08-8-11 09:47 發表
hi bb女女,

想問mothercare會員會有幾多折呀?

洋房

原文章由 bb女女 於 08-8-3 21:07 發表

hello, may i have the member number from u ?

[email protected]

thank you very much

首頁

尾頁

跳至