自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無好既中醫係紅磡or土瓜灣介紹呀 ?

唔知點解最近d 經期時早,時遲

以前係好鬼準, 10號就10號, 20號就20號

同埋次次都痛到"柯"又嘔

想搵個好既中醫條理下

thanks

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

紅磡長城個中醫師好好,我自己及好多朋友都睇佢,你可以試下

伯爵府

係架, 我成日都見到好多人, 知唔知貴唔貴架 ?

伯爵府

收到你pm, 唔該哂, thanks

大宅

但我個朋友話紅磡長城個中醫師只係表列中醫,唔係註冊,即係唔開得假紙,有d保險亦都唔包表列中醫的醫療保險。不過如果你唔需要假紙&claim保險,就無問題啦。

男爵府

醒目開學勳章

hi lingmrso, 請check pm...

原文章由 lingmrso 於 08-8-4 08:23 發表

大宅

可否pm埋資料我, 左好耐都未好得晒,想搵中醫睇,屋企附近個又麻麻地

原文章由 lingmrso 於 08-8-4 08:23 發表

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

土瓜灣十三街既街尾左右,即係煤氣古對面有間藥房,個中醫姓劉,佢幾好架,佢以前係港大定浸大教中醫架,不過而家就唔知佢仲有無教。

[ 本文章最後由 bebu123 於 08-8-12 20:03 編輯 ]
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

醒目開學勳章

十三街呀? 係咪得一間藥房架咋???

原文章由 bebu123 於 08-8-11 13:34 發表
土瓜灣十三街既街尾左右,即係煤氣古對面有間藥房,個中醫姓譚,佢幾好架,佢以前係港大定浸大教中醫架,不過而家就唔知佢仲有無教。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 AA媽媽 於 08-8-11 15:43 發表
十三街呀? 係咪得一間藥房架咋???

印象中而家好似係~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

長成真係好多人 成日都要排隊

男爵府

長城街名我唔記得,係近黃埔新村附近,係繽紛購物城,華潤超市附近,好易找到,不過要排隊,5點至6點多好似晚飯不應診,但要排定隊到睇晚上,8 點多又收工,

別墅

我今日先去睇完長城的中醫陳賀濤, 佢真係好多人睇, 我七點去到要等成十幾個人. 佢的地址係德民街二十五

但我唔知佢係表列中醫定係註冊中醫, 不過開的單都可以CLAIM 到錢.

原文章由 lingmrso 於 08-8-11 19:57 發表
長城街名我唔記得,係近黃埔新村附近,係繽紛購物城,華潤超市附近,好易找到,不過要排隊,5點至6點多好似晚飯不應診,但要排定隊到睇晚上,8 點多又收工,

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我同老公睇佢(氣管問題), 又麻麻地 wor...
而且我有個朋友, 有了 4 個月,原本想搵佢睇安胎(因她年前曾流產), 佢睇左好耐, 都吾知道我朋友懷孕了, 只話佢濕熱, 我地話佢知道有左bb, 想安胎 , 佢叫我地睇婦產科, 不是睇佢.mouth:mouth:" />

男爵府

回覆 #2 double 的文章

MANY PEOPLE QUEUE FOR HIM AND I TRIED TWO TIMES VISITING, BUT I DONT THINK HE IS SO GOOD THAT SO MANY COME TO QUEUE.

NOW, IF I GET A SICK, I WILL VISIT WESTERN DOCTOR SINCE I CANT FIND A GOOD CHINESE DOCTOR.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我睇開土瓜灣有一間, 如果要PM比我。

伯爵府

好媽媽勳章

我都有睇過長城的陳醫師, 但感覺上又不是十分好, 睇咗三次咳都係咁上下, 所以最後都放棄. 不過佢打脈時都好鬼準.

又聽講佢d藥比對面果間"劉x茂"的級數差一截, 但陳醫師真係好多人排隊.

首頁

尾頁

跳至