自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問怎買Disneyland Annual Pass 平D呢?

大宅

我在舊證未到期前入去,問人攞飛尾做年證,唔記得千二定千三,兩大一小銀咭

大宅

引用:我在舊證未到期前入去,問人攞飛尾做年證,

原帖由 baby201077 於 15-11-08 發表
我在舊證未到期前入去,問人攞飛尾做年證,唔記得千二定千三,兩大一小銀咭 ...
對,我昨天都係

大宅

畀面勳章

回覆:baby201077 的帖子

請問點問人攞票尾,問啲咩人會易啲

男爵府

畀面勳章

引用:請問點問人攞票尾,問啲咩人會易啲

原帖由 candywan826 於 15-11-08 發表
請問點問人攞票尾,問啲咩人會易啲
外國遊客

wcpcelia    發表於 15-11-9 09:22

大宅

回覆 candywan826 的帖子

我之前就入shoo搵目標,見到b6 1家3口買左唔少野,就同佢講借銀卡佢買野有折,叫佢俾飛我

別墅

續証好抵$1,300兩大一細,咁從來未買過,點買平D?兩大一細要成$2,700?

珍珠宮

回覆:Disneyland Annual Pass 點買最平?

我都係有銀卡,12月尾到期,我不想網上續會,無時間去樂園續會,都不想浪費時間問人取票尾(拖住兩個)。我打算聖誕節,去旅行社買兩日門票入去,之後入去upgrade。因為銀卡不能喺聖誕節入。

珍珠宮

引用:我都係有銀卡,12月尾到期,我不想網上續會

原帖由 咖央 於 15-11-09 發表
我都係有銀卡,12月尾到期,我不想網上續會,無時間去樂園續會,都不想浪費時間問人取票尾(拖住兩個)。我打 ...
咁就賺咗聖誕節入場嘅幾會。1大2小,比直接續會多二百左右

子爵府

回覆:RABBITABC 的帖子

我1大1小共$230,10個月期,好抵。

珍珠宮

引用:我1大1小共$230,10個月期,好抵。

原帖由 tsuilan 於 15-11-09 發表
點解會咁嘅?

侯爵府

咩門票, 可以甘抵, 我都想知道下

複式洋房

回覆:baby201077 的帖子

係咪即是用即日門票票尾upgrade就平?

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

tsuilan 發表於 15-11-9 07:35

點樣可以咁抵呀?

男爵府

好媽媽勳章

我都想知道

禁止訪問

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

求分享

大宅

回覆:maggielau8 的帖子

請問如用其他人的票尾續會,填資料時(如email a/c)。。會唔會check到你已經有會籍?謝謝

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid61/p90919818bb64d2ae2ef08dce92c2382f/fc2fbe40.gif[/img][img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid61/p0b6899a2912023c8c8a95a03e2a5a9a7/fc2910f6.gif[/img]

大宅

我都想知, 剛好同小朋友證差幾個月, 想知詳情

子爵府

回覆:Hoho_baby 的帖子

我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,小童$600,但我15年2月尾在樂園內見到朋友,我叫她比票尾我,甘我又多2張銀卡(但新價$988,小童$698),補左$830左右1大1小,跟住每年2月中至6月尾,銀卡可$299買1日票,我有4張銀卡,可買4張1日票,每張在門口賣$450比d遊客(每張計平$50),唔使15分鐘賣晒4張,即賺$600,甘1大1小我自己出$230,每年用這方法都0K架

首頁

尾頁

跳至