自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問知唔知邊度有姓名貼紙label做, 因為d小朋友就快要開學

男爵府

I want to know too.
Thanks!

大宅

你睇睇

北角砲台山向前行在交通銀行對面,
有間影印鋪, 裹面有好多不同款的貼紙,
電詁: 28872527

別墅

姓名貼紙label

呢到啦,我訂過,ok嫁

http://www.hkiou.com/index.php?page=shop.browse&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=2&lang=zh-hk&vmcchk=1

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

thanks!

[ 本文章最後由 kc 於 08-8-5 12:35 編輯 ]
靚太唔易做!!

大宅

我見旺角中心出面有一間即做即有
好多款式
我有好多, 所以冇睇咩價錢

大宅

唔該哂!

伯爵府

大埔廣場2樓d車仔檔有呀

原文章由 chungchungmummy 於 08-8-5 09:51 發表
請問知唔知邊度有姓名貼紙label做, 因為d小朋友就快要開學

大宅

Yesterday, I also tried to find the one you mentioned, as it is also recommended by my friend, however, I cannot find ar... may I know which side of 旺角中心? and what time it would open ka? thanks,
原文章由 velma 於 08-8-5 13:01 發表
我見旺角中心出面有一間即做即有
好多款式
我有好多, 所以冇睇咩價錢

複式洋房

我見到屯門市廣場,近東海堂餅店嗰條走廊有一個車仔檔擺賣。

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無人訂過 joinlabel? ok唔ok架?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

大宅

係面向優之X 品嗰邊, 好多鞋舖喺隔離, 近入商對中心大門

原文章由 1429 於 08-8-5 13:48 發表
Yesterday, I also tried to find the one you mentioned, as it is also recommended by my friend, however, I cannot find ar... may I know which side of 旺角中心? and what time it would open ka? thanks,
...

大宅

join label 冇公仔揀

原文章由 sherryyeung 於 08-8-5 17:08 發表
有無人訂過 joinlabel? ok唔ok架?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

join label我就訂過名字織嘜,品質好好呀~
http://www.joinlabel.com/qmenu18.asp?id=

而貼紙我訂哩間,幾好,唔會甩色,同埋我囡貼係毛巾盒,用左成年,mon-fri都洗,冇變過樣,正~
http://www.jwlabel.com/index.htm

哩間最近返pg有宣傳單張,都幾靚咁,我諗住訂個bag tag同鞋貼~
www.stuckonyou.biz

[/url]

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

想問有無媽咪用過brother出果雙卡通姓名機,
即係可以整名字貼果隻呢,
好唔好用呢? 我見佢$298但係可以無限印,
又話唔會甩色, 好似抵D咁~

公爵府

藍田匯景商場都有
即做即有

複式洋房

我用snoopy嗰部brother機,都幾好用,但係啲'帶'超貴,一盒帶差不多成舊水,要iron嗰隻TZ Tape仲貴。但勝在你鍾意打乜就打乜。雖然我買了snoopy款部機,但好少選snoopy圖案。貼紙貼落杯後,日日洗,都唔褪色,比坊間30蚊一張嗰啲耐用。貼紙貼落鞋都得,約大半年後才'luck'出年。熨落的確涼校服嗰啲都ok,但就不能熨在毛巾、線衫等不平的衣料上。

都係嗰句,部機唔貴,但係啲tape超貴。

原文章由 paklok 於 08-8-6 00:30 發表
想問有無媽咪用過brother出果雙卡通姓名機,
即係可以整名字貼果隻呢,
好唔好用呢? 我見佢$298但係可以無限印,
又話唔會甩色, 好似抵D咁~

民房

姓名貼紙label

我係yahoo拍賣網上訂過,你search姓名貼紙,好靚包裝又好,價錢勁抵。
呢間我訂過︰
http://hk.store.auctions.yahoo.com/hk/label_shop

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至