跳至

首頁

尾頁

大宅

我有朋友在澳門剛剛小產. 想調理一下身體.
請問有冇中醫好介紹.

Thanks.

大宅

原文章由 SY_Mom 於 08-8-6 14:03 發表
請問有冇中醫好介紹.

Thanks.

kw陳姚, 係女中醫, 佢都幾好架, 佢多數睇婦科問題

大宅

羅桂燕中醫, 在中聯中藥房,係高士德連勝馬路佳人影相隔離,

佢好似係正中中醫畢業, 去佢度睇可以CLAIM番張醫生證明, 我見有好多大肚婆去睇, 我D囡都係比佢睇

大宅

I heard that there is one called 鄭其昌 at 雀仔園 or somewhere.
Is that true? Is he good?

原文章由 SY_Mom 於 08-8-6 14:03 發表
請問有冇中醫好介紹.

Thanks.

大宅

http://www.kccheang.com/

地點:澳門營地大街澳中商業中心四樓 B座(新苗超市樓上) 開診時間:週一至週五,下午3 時至下午8 時,週六早上10時至下午 3時,週日休息

預約電話 (00853)28329332

大宅

嘩嘩嘩, 鄭其昌有埋 WEBSITE 咁勁啊.

大宅

鄭其昌啦!我都係睇佢睇到有bb,係佢度調理下,話唔定好快又bingo

大宅

好似話想有bb睇鄭其昌好好, 不過中醫都要夾人, 我個friend睇鄭其昌唔得.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

男爵府

我以前大肚果時感冒係睇余惠添 ga, 我覺得佢最犀利 ge 係把完脈, 就話比我知個肚裏面果個係仔黎 ge (其實我o係婦產科醫生度掃瞄都已經知道), 仲要唔係一次 wor, 因為我有兩個仔.

我果時問佢點解把脈都可以知道係仔定女 ge? 佢話比我知 d 脈象係有分別 ga wor!

大宅

she said she might be going to see 鄭其昌. actually she had seen a chinese herbalist in HK right after the surgery and was prescribed with some chinese herbs for about 10 days or so.

i heard that it's better wait at least 6 months to get pregnant again after miscarriage.

有冇人知道小產後要隔幾耐至可以再試懐孕?

原文章由 sera 於 08-8-7 22:01 發表
鄭其昌啦!我都係睇佢睇到有bb,係佢度調理下,話唔定好快又bingo

大宅

原文章由 SY_Mom 於 08-8-8 01:38 發表
she said she might be going to see 鄭其昌. actually she had seen a chinese herbalist in HK right after the surgery and was prescribed with some chinese herbs for about 10 days or so.

i heard that it ...

其實都應該要半年後先再要bb, 因為小產其實都好傷架, 為左以後o既bb同埋媽咪好, 都係等下, 休養下, 調理下先啦...

首頁

尾頁

跳至