樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

早前幫父母搬屋,搵左一間搬屋公司
搬運過程順利, 拆件安裝各樣都企理
d員工態度良好又無要小費(不過我自動比左)
最impressive係過左2星期,佢公司有跟單職員打黎問有無唔滿意
d員工態度點 有無跟單收錢 有無開聲或暗示要小費

我好耐未試過用搬屋公司,唔知依家係咪好多都咁好服務
真係好有驚喜

大宅

Hi littefatc9

I will move house soon, how much?
Would you pm me the company name and tel?
Thanks.
MIU公主 :sm:

別墅

回覆 #1 littlefatc9 的文章

okay..wor...可唔可以比d 資料我呀

大宅

搬屋公司

原文章由 littlefatc9 於 08-8-7 11:28 發表
早前幫父母搬屋,搵左一間搬屋公司
搬運過程順利, 拆件安裝各樣都企理
d員工態度良好又無要小費(不過我自動比左)
最impressive係過左2星期,佢公司有跟單職員打黎問有無唔滿意
d員工態度點 有無跟單收錢 有無開聲或暗 ...

hi littlefatc9

我9月都要搬屋,可以介紹你間搬屋公司俾我嗎??.
thx

大宅

我地三個大人家庭$1900連25個箱

堅達 website http://www.kin-tat.com/houseoffice.htm

利益申報,我只幫襯過呢一次 & 唔識佢入面任何人

民房

我未試過用搬屋公司,搬村屋,請問邊間搬屋公司好?

Please help! I am so worry about it.

大宅

我未試過搬村屋,要上落樓梯應該貴過一般大廈,但可以報左價先
再問多d人經驗,比較多幾間

複式洋房

我兩次搬屋都搵呢間
上次512搬屋
一部Yamaha U1鋼琴
20個箱子
20個紅白藍
一個Queen size 床褥 (要上一層室内樓梯)
一個電視機柜
$1300
我私人醒咗$200貼士
勁抵!!!

首頁

尾頁

跳至