夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我老公係年頭撞返佢以前女朋友,當時我己經有左7個月,第二胎啦,之後佢地開始發展,但女人係好敏感架,我開始發覺佢有問題....

於是我check 佢電話,個女仔己經用女朋友身份稱呼自己啦,我就因為咁同我老公嗌交.......

呢段時間我不斷因為呢樣野同老公嗌交,老公就死都唔認,話只係普通朋友,後來佢應承我唔會再揾個女仔,果然我無再發現任何訊息....

但我唸無理由個女仔會咁順攤放手架,於是我就唸會唔會用第二個電話呢,結果如我所料,而裏面ge內容更過份,佢地己經發生關係,佢仲話要同我老公生仔添,但係佢己經有老公,仲要結婚唔係好耐,我睇到真係火都黎埋,即刻同我我老公嘈....但係佢話二個都好愛,唔知點選.......

個女仔仲要係我老公面前扮到好可憐,又話唔想破壞我家庭,但又控制唔到自己,我己經同我老公講過好多次,都係無結果,佢話唔排除會同個女仔一齊,唔通我地三母女加埋都唔及佢一個嗎?

我真係好辛苦,我唔知可以點做?走又唔捨得,而且又唔想益左個女人,但係留又好難受!!我就黎痴線啦!!

複式洋房

原文章由 sandy913 於 08-8-10 18:02 發表
我老公係年頭撞返佢以前女朋友,當時我己經有左7個月,第二胎啦,之後佢地開始發展,但女人係好敏感架,我開始發覺佢有問題....

於是我check 佢電話,個女仔己經用女朋友身份稱呼自己啦,我就因為咁同我老公嗌交.......

...

樓主,其實最緊要係你自己想走定想留,因為呢個男人已經玩到唔識返屋企,我係局外人,我覺得走係理所當然,但留低只不過係念在2個女份上,所以最緊要係你想點,呢度亦都冇人可以答到你,如果你想走嘅,你亦都唔駛唸到日後會好灰,因現今社會已冇話邊個冇咗邊個唔得,最起碼你都仲有2個女,如果你想留,你就要唸下下一步棋點同個女人爭返個老公返嚟,就算爭輸咗,都起碼自己有爭取過,輸咗可以喺呢個過程度睇清楚個男人真面目,話唔定到時自己可以死心,祝你好運!!:-|

禁止訪問

複式洋房

我係澳門人黎架,個女仔係賭廰度做架!

男爵府

用方法通知個女人個老公,但係就吾好比你老公知道

子爵府

好明白你現在的矛盾,其實走或留是應該建基於你仲會吾會想要呢個男人(做咗件大錯事,仲吾知錯),而吾係只係為小朋友or驚益咗個賤女人;你老公既然答得出兩個都好愛,我諗佢而家個心應該吾係你果度,不如你比佢試吓無咗你嘅感覺,比佢知道佢有錯同埋話比佢知你都有底線同尊嚴;至於個賤女人,其實佢有老公都要玩婚外情,未必真係想同你老公一齊(發姣啫),你吾理你老公,你老公一定成日搵佢,咪等你老公煩佢多d,等佢東窗事發,由佢自己老公攪掂個賤女人囉,好過你勸你老公100次(佢哋而家扮緊有真愛,你好難勸服佢哋),先死而後生,好過你日日睇到佢d所作所為而令到自己吾開心.

個人意見,不喜勿駡!

複式洋房

我都有唸過咁做,但係我都唔知從何入手,同埋個女人話佢唔係好愛佢老公,嫁比佢只係因為個男人對佢好好....

佢呢頭同我講唔會破壞我家庭,呢頭就不停 send message 比我老公話好愛佢....

男爵府

如果係我.
我無法接受一個變了心和背叛自己的男人.
走!!!! 一於同佢分身家.
咁鐘意滾啦:;pppp:

大宅

如果係我...我唔會走...
同佢個8婆2奶爭到底...
個老公係自己既,係個死2奶插隻腳埋黎之ma...

要走要退出都係個2奶啦...
一日老公唔同你講離婚都唔好退出...
更何況你自己又大住個肚...
對你老公好d...等佢知道自己屋企個老婆係最好既...
要冷靜,唔好同老公嘈...如果唔係只會令佢覺得你煩,覺得個2奶好過你架咋...
就算最後個老公留返喺你身邊...你都可以揀唔要佢架ma..
但就唔好自己退出益左個2奶咁笨呀!!!
對2奶係唔可以手軟..唔可以退縮架...

複式洋房

原文章由 icyling 於 08-8-10 22:12 發表
如果係我...我唔會走...
同佢個8婆2奶爭到底...
個老公係自己既,係個死2奶插隻腳埋黎之ma...

要走要退出都係個2奶啦...
一日老公唔同你講離婚都唔好退出...
更何況你自己又大住個肚...
對你老公好d...等佢知道自己 ...

呢個世界上,好多男人都覺得口不到的葡萄是酸的,可能個老婆走一走出去 ,佢先至覺得老婆重要 ,佢宜家就係覺得個老婆唔會走 ,先搞到今時今日嘅地步...........

大宅

俾我我會走..
起碼等你老公知道你係會走..

d 男人唔識珍惜..以為自己可以做齊人!
樓主, 有d 尊嚴..唔好衰俾你個賤人老公睇!

洋房

俾我我都會走, 帶埋個女一齊, 我唔會比佢找到, 個男人已經變了心,就算個人係你到, 但個心係個果女人到, 比d 尊嚴自己, 唔好衰俾你個賤人老公睇

男爵府

原文章由 sandy913 於 8/10/08 19:14 發表

我都有唸過咁做,但係我都唔知從何入手,同埋個女人話佢唔係好愛佢老公,嫁比佢只係因為個男人對佢好好....

佢呢頭同我講唔會破壞我家庭,呢頭就不停 send message 比我 ...

你知佢响邊道做野,咪等佢放工,跟住佢番屋企,之後你想點通知佢老公都得,如果比信佢老公,記住匿名.

而佢話佢吾愛佢老公,9成9籍口,邊有人搵自己幸福嚟可憐別人.一定係佢自己淫蕩,所以吾駛同佢客氣,踢暴佢,比個教訓佢

子爵府

樓主~~人係為自己而活架...雖然你有兩個女..但係你要知道...個男人唔愛你..仲有第二個女人..咁你同單身有咩分別.?不如瀟灑o的走喇..咁仲有尊嚴~~你老公講得兩個都愛既時侯,你都唔走..你更加唔使旨意佢會離開個女人..因為佢知道你係唔會走..咁佢又何必離開個女人呢?我係你..我就會一拍兩散..佢講到佢本身個老公咁錫佢..就話俾個男人知..等佢仲有冇咁幸福兩個男人都錫佢丫拿...女人對自己既情敵要狠...對變心既男人更加要絕!!!

複式洋房

我有時都會係度唸,明明做錯野個個唔係我,點解我要咁委屈留係佢身邊呢?

男爵府

一於踢爆佢,吾係要一拍兩散,而係要佢(個女人)知道佢玩嘅火已經控制吾住,要承擔後果

[ 本文章最後由 thundersml 於 08-8-11 01:12 編輯 ]

子爵府

咪係囉~你仲有兩個女..你並唔係乜都無~~所以你要堅強~~無男人唔使死~同埋呢個係一個賤男人..值唔值得咁委屈自己~~不過針唔扎到肉唔知痛..~我唔知你有冇幾愛你老公~不過我媽咪成日都教我~~女人係要愛自己多o的好!!因為呢個世界除左父母..無一個人係會愛你一一世..愛情係無保證架!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ABBC 於 08-8-11 01:16 發表
咪係囉~你仲有兩個女..你並唔係乜都無~~所以你要堅強~~無男人唔使死~同埋呢個係一個賤男人..值唔值得咁委屈自己~~不過針唔扎到肉唔知痛..~我唔知你有冇幾愛你老公~不過我媽咪成日都教我~~女人係要愛自己多o的好!!因為呢個世界除左父母..無一個人係會愛你一一世..愛情係無保證架!

依句係真咖, SANDY!你要堅強, 好多人關心你咖

複式洋房

多謝你地呀,頭先我同左我老公講我要分開,但係佢好嬲咁話我不負責任,咩都唔講低就走左去,之後我話:"難道你對我一點留戀都無嗎?"
佢話:"有,不過我唔鍾意你粒聲唔出就走左去!"

我心唸: 唔通放自己一條生路,咁都係我ge錯?
曾以為我能放的了手,但事實證明我錯了。我還是停留在原地,我還是走不開。我既不能牽著你的手,又放不開手,你能感受我的無能為力嗎?

大宅

你老公訓醒未呀? 而家邊個做錯呀? 佢仲夠膽惡過你??
樓主..唔好再縱容你老公喇..

睇下, 你話走喇, 佢都可以仲惡過你! 乜野世界呀? 叫佢去死喇!
你粒聲唔出走佐去又點? 咁叫唔負責任咩? 咁佢叫乜? 背住你幾母女去滾! 仲大聲夾惡??

樓主...走喇...呢d 人真係唔值得你去等!

原文章由 sandy913 於 08-8-11 04:47 發表
多謝你地呀,頭先我同左我老公講我要分開,但係佢好嬲咁話我不負責任,咩都唔講低就走左去,之後我話:"難道你對我一點留戀都無嗎?"
佢話:"有,不過我唔鍾意你粒聲唔出就走左去!"

我心唸: 唔通放自己一條生路,咁都係我ge ...

首頁

尾頁

跳至