夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 我好失敗 於 08-8-19 12:10 發表
變晒喇...
琴日我真正觀察左佢...
佢冇晒昔日ge神彩飛楊...就算點化妝都遮掩唔到面上ge蒼老...
就26歲ge佢...可以再有幾多次去反覆嘗試拍拖呢= =
我個朋友廣得岩,wet妹係唔定性ge人
,唔會唸到將來,只會享受現在,而佢 ...

你冇野呀?? 做乜講d野咁怪既??感情既野好難話放底就放底, 聽你咁講, 你地根本就係2個世界既人, 就算今次冇事, 遲早都會有下次ka啦~~

禁止訪問

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

原文章由 我好失敗 於 08-8-18 13:24 發表
我始終同佢斬唔斷...因為佢日常生活中有好多野都同我有連繫...
不過我應該會放手俾佢去~
我只想佢知道:我係佢背後等住佢~

你想等佢就等佢, 點解要俾佢知你等佢? 俾一個自己唔再鍾意嘅人等, 係好大壓力架. 想佢開心就放生佢, 唔好再纏住佢. 你可以選擇愛佢, 但都要尊重佢選擇愛另一個. 有時感覺冇咗就冇咗, 大家唔同步伐, 其中一方係會受傷害, 但拍得拖就預咗係咁, 唔可以一世霸住一個人唔俾佢同另一個架. 你硬要留下一個陰影喺佢嘅新感情, 可能最終佢同你"兄弟"都唔長久, 但佢一定會更加討厭你, 覺得你自己得唔到就去破壞佢嘅"幸福". 你放過佢啦.

禁止訪問

別墅

原文章由 我好失敗 於 08-8-17 16:18 發表
琴日出街撞到個中學同學,佢把我離開學校之後既一段事話左俾我聽,因來我個所謂兄弟係中六已經做過而家搶人gf ge事...
我一聽就即刻唸到我同gf ge關係!
原來佢係一個幾識用手段ge人,係依三年我實在知得太少佢ge野,我而 ...

唔好多事, 做好自己嘢. 係你終於係你嘅, 唔好諗咁多.

禁止訪問

男爵府

原文章由 我好失敗 於 08-8-11 14:03 發表

你又知我有鎖匙ge...我唯一優勢就係度,佢當時好信我,所以俾左抽鎖匙我,有次嗌交,俾佢收返左,但我就勢死唔俾返佢...之後,佢只是提過幾次就冇再廣...我都驚佢會換鎖@@
我而家仲讀緊書,我想俾一年時間大家,等我可以 ...

係呀colinhoc講得啱架 , 唔好比翻抽鎖匙佢呀
如果唔係你真係冇機會架,我曾經都好似你咁架
我同佢住得好近 間一個街口咋
本來我同佢一齊住架,我哋住咗唔夠2 個月就分開啦
原來佢出面有好多女人架,不過我唔咁心
我時常借 d 綺 走上佢屋企幫佢執屋, 打掃
後來佢話唔記得帶鎖匙 ,問我攞返鎖匙
咁我就知, 我唔可以再咁傻啦
所以你要三思 諗清楚

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我會覺得 -- 算打啦. - 對你前女朋友同你既"好"兄弟.

但如果你真係好想等, 我都勸你唔好搵佢咁多, 比個時間佢自己冷靜一下, 諗清楚; 你o係呢段時間仲搵佢, 佢會覺得你唔專重佢, 唔成熟...等等等等...
你可以過時過節send個sms比佢, 翻風又send個sms比佢, 或者你升職加薪又send個比佢; 等佢知道你個心仲有佢, 你仲當佢係朋友.
比個時間佢舒舒服服咁去選擇;

就算爭, 你都要做君子唔好做爛仔.

子爵府

你女朋友工作左幾年...其實你同你女朋友心態已唔同~畢竟你環境同佢唔同~
有d 野無得勉強.....你愈煩....愈令佢反感.....
放手吧~24歲....大把時間搵過個更夾ga啦

大宅

首頁

尾頁

跳至