論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人於10月尾返印尼放假(泗水)大家有無好介紹?

大宅

好媽媽勳章

你可以打23923077搵曾小姐,我次次都係搵佢

大宅

我剛叫agent幫我買了張9月尾返泗水機票,agent覆我買了中華/HKD1900.

你可以check check,因為我知agent是有食水的,只是我自己唔想煩.

禁止訪問

男爵府

原文章由 咩咩豬 於 08-8-11 15:25 發表
我剛叫agent幫我買了張9月尾返泗水機票,agent覆我買了中華/HKD1900.

你可以check check,因為我知agent是有食水的,只是我自己唔想煩.

可否比個agent tel 我呀? 我問唔到咁平機票呀.

大宅

我想問係來回or 單程? 我要買來回呀, 問過幾間airline都唔可以即日返香港:
汶萊航空:回程時等over 10hrs
馬航:回程時要第2日朝早先有機返香港
星航:早機去夜機返(工人like我唔like),來回都ok, 不過宜家燃油付加費好費, 張機票就只係$2,100但係燃油付加費貴到嚇一跳要$1,320再加埋tax, 張ticket要件$3,420
國泰:下午機去早機返(我like,工人都ok) 張機票$3,140,加埋tax+燃油付加費=$3,760
我哋決定出國泰比佢,因為佢返到香港又要去驗身, 唔想攪咁夜, 不過未需要出ticket, 如果大家有info再比我丫. thx
原文章由 咩咩豬 於 08-8-11 15:25 發表

伯爵府

試問下金漢旅遊:2325 7371

我印印每次放假係
佢自己補錢買國泰機票

首頁

尾頁

跳至