跳至

首頁

尾頁

大宅

呢面傾啦!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

報到 ....

我閃啦 ....

男爵府

勁勁勁, PART 43
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 17:58 發表
報到 ....

我閃啦 ....

子爵府

好媽媽勳章

曦媽--到

大宅

我都報到先 ....

大宅

我又報到, 難得咁早, 呵呵...

大宅

好耐未報到過︰到﹗
原來平均大約
(42 parts * 2000 posts )/(30個月 * 30日)
= 93 個posts 一日
原文章由 Samuel媽 於 08-8-12 21:58 發表

公爵府

畀面勳章

報到

SAMUEL媽, 聽日點慶祝呀

原文章由 Samuel媽 於 08-8-12 21:58 發表
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我又嚟報到先 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

我買左 kitty cooking 啦 , 係 $ 139
有 8 折呀 !

不過今晚 99 生日 arm arm 番到黎,
唔敢再拆比 cash 玩啦 .... 明天先報告
duck 唔 duck 下 !!

真係唔該哂朗 ma 報料, 唔係真係仲
周圍搵 pooh pooh set 呀

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 23:01 發表
我又嚟報到先 !

大宅

我未揀買咩model, 我次次都係人地買我又買埋一份

見阿高手你又買, 諗住又跟下jei

QUOTE:
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 03:12 發表
$ 1.50 MA,

未買... 不過鎖定左係 # 860 啦,
而家問左最平 $ 2350 man shing
等埋我哥個 fd 出 trip 番黎睇下
平多幾多就買 lur

星期 5 去風澤睇左 hsbc 有 10%
rebate 係 $ 2580 ... 為起差唔多
不過 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

$ 1.50 ma,

唔係高手啦 ... c 9 一名唔蝕底勁格價姐 !

其實 2 部都差唔多 , 只要你 like canon
近期真係 # 80 or # 860 之選 !!

# 80 ... 2.5" mon

# 860 ... 3" mon 有 wide angle

** 其他個 d 咩像素一般都夠用有突,
影下 movie 甘都夠哂架啦 !

remarks :

# 80 係 friday 去買 , 渣打 card 有 10%
rebate .... 好似 $ 2080 有 9 折最平 !

你去比較下 , look 下邊部 like 多 d 先啦 !
# 80 輕巧一 d 架

原文章由 corriatai 於 08-8-12 23:44 發表
我未揀買咩model, 我次次都係人地買我又買埋一份

見阿高手你又買, 諗住又跟下jei

QUOTE:
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 03:12 發表
$ 1.50 ...

公爵府

畀面勳章

但係你唔係想搵pooh pooh個set咩???? 點解變左買kitty????

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:31 發表
natalie,

有 8 折呀 !

周圍搵 pooh pooh se ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

cash ma, 你放棄左pooh喇?

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:31 發表
natalie,

有 8 折呀 !

公爵府

畀面勳章

咁係咪有wide angle好d

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:53 發表
$ 1.50 ma,

** 其他個 d 咩像素一般都 ...
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

噤 Kitty 同 pooh pooh cooking sets 有無唔同呀 ?
我估 pooh pooh 果 set 應該係賣完就無架啦 !!!

natalie,

有 8 折呀 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

文 ma,

pooh pooh 真係無架啦 , 我打左去 wing on 問
都無 !

甘 kitty 係我心水公仔 , 貴 $ 20 了左件樹啦
唔去搵啦 .... 我 fd 打埋去反斗 hotline 問都話
大倉都無哂 stock 啦 !!

同埋 kitty 我都有 d 同系列既 toys , 買多一 set
都親到無問題 wor

原文章由 winwin815 於 08-8-12 23:54 發表
但係你唔係想搵pooh pooh個set咩???? 點解變左買kitty????

大宅

高手有好多種, 你咪高手c 9 law
等我去look呢兩部邊部合眼緣先
唔該晒

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:53 發表
$ 1.50 ma,

** 其他個 d 咩像素一般都 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

睇個盒無 pooh pooh 甘靚同精緻架 , 不過
無橙搵個吉都叫好麻 !!

pooh pooh 個 set 真係勁 cute , 間間都話唔知
幾時有貨番 .... 而家買左 kitty 唔水煩 lur

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 23:57 發表
Cash ma,

噤 Kitty 同 pooh pooh cooking sets 有無唔同呀 ?
我估 pooh pooh 果 set 應該係賣完就無架啦 !!!

公爵府

畀面勳章

快d影張相黎睇下啦, 因為我見mickey個set, 真係冇咁好玩, 唔知kitty set又包d咩

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 23:58 發表
文 ma,

pooh pooh 真係無架啦 , 我打左去 wing on 問
都無 !

甘 kitty 係我心水公仔 , 貴 $ 20 了左件樹啦
唔去搵啦 .... 我 fd 打埋去反斗 hotline 問都話
大倉都無哂 stock 啦 !!

同埋 kitty 我都有 d ...
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁

尾頁

跳至