自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我屋主係講普通o既人~~ 平時佢就只係在家照顧2個小朋友 佢有BB要多衫洗唔係問題 呢D我都理解...... 但係每次洗完D衫同干O左D衫都係放係O度唔拎走~~我一星期先洗一次...但我每星期都要講同一番說話 就係"你干衣機仲有衫呀" 係我唔出聲就唔拎走~~我有時星期日要成十點幾先回家 下畫D時間個屋主又成家出O左去~~ 好啦~~平時又隔1,2日就有佢D朋友o黎 我住CONDO 所以D屋好似HK果D咁......不過廚房係開放式TIM SO佢本來話係可以比廚房我煮 BUT佢D朋友成日o黎點煮~~佢D FD又成日用租客D廁所 之後我屋主又成日等我沖完涼就入去CHECK 之前我比過2次野食比佢個大女~~個屋主見到都唔叫個女講"多謝" 個款就好似應份咁~~

我好想講佢咁樣~~不如唔好租比人LA!!自己住返好過

大宅

仲有初時入住時講得好好聽我間房係帶陽台 最後咪放晒自己D野係陽台O度~~

伯爵府

牛年勳章

原文章由 kayan_329 於 08-8-14 20:54 發表
話說我屋主係講普通o既人~~ 平時佢就只係在家照顧2個小朋友 佢有BB要多衫洗唔係問題 呢D我都理解...... 但係每次洗完D衫同干O左D衫都係放係O度唔拎走~~我一星期先洗一次...但我每星期都要講同一番說話 就係"你干衣機 ...

你返左去讀書拿?
係咪係加拿大?
toronto?

同陌生人一間屋係煩d,我朋友就好d,佢屋主大部份時間都係香港,間屋佢住哂!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

HaHa~~你地仲記得我呀...好煩AH~~ 而家想搬又冇得出租返呢棟樓WOR~~

伯爵府

牛年勳章

原文章由 kayan_329 於 08-8-15 14:31 發表
HaHa~~你地仲記得我呀...好煩AH~~ 而家想搬又冇得出租返呢棟樓WOR~~

記得啊!你咁早返去,都未放完暑假。

大宅

我9月入COLLEGE LA~~我而家係CANADA識O左好多中國同韓國o既朋友~~不過佢地SUMMER個個都返晒去~~得返我一個係CANADA!!

首頁

尾頁

跳至