跳至

首頁

尾頁

大宅

一定唔會再報,中晒伏,根本冇可能報到自己心儀既時間。泳會自稱有千幾個學生,通知唔到咁多。做唔到咁多就咪收咁多新生啦。

伯爵府

回覆:一間大埔區極之垃圾既游泳會

請問邊間?

Praise the Lord!  

大宅

回覆樓主:

兩個字,係那打素醫院隔離間學校度學游水,住大埔多數識。我一定唔會再幫襯佢,再者佢聲稱兼顧唔到千幾個學生,講過d野都話唔知同幾多人講左,邊記得咁多,咁做野都得。出張通告或告示提家長都嫌費事。一間學校全校都講緊最少都七百幾八百人,都係咁出通告啦。唔出通告只叫小朋友講比家長聽,學校肯定比家長鬧到隻狗咁都似。
冇心儀既班都算,最慘連你學開既時間都唔留返位比你下一期學。話冇位,垃圾到唔恨。

珍珠宮

竹真係諗唔到邊間

男爵府

估...應該係巨X..

大宅

巨鯨

水晶宮

引用:兩個字,係那打素醫院隔離間學校度學游水,

原帖由 BB女樂樂 於 15-12-07 發表
兩個字,係那打素醫院隔離間學校度學游水,住大埔多數識。我一定唔會再幫襯佢,再者佢聲稱兼顧唔到千幾個學 ...
答你果位應該係負責人老婆李太,超黑人憎,你仲游緊?

大宅

呢間泳會成日超多人,根本好難搵到合適自己嘅時間,而且一大班人上堂會無咁兼顧,所以我女搵私人教,暫時都仲開心嘅,因為佢有少少怕水

大宅

mydearson 發表於 15-12-7 16:13
請問邊間?

上面有人講左喇

大宅

容易拎 發表於 15-12-7 23:49
呢間泳會成日超多人,根本好難搵到合適自己嘅時間,而且一大班人上堂會無咁兼顧,所以我女搵私人教,暫時都 ...

好彩剛學冇耐,可以再從頭學過,比佢地玩死。宜家天氣凍唯有停一期先,5月去火炭學算。

其實我都唔明,行政做得咁差都仲有人去報名。地點又唔係最方便,仲要話排隊拎籌親身去報名,今次徹底跌晒眼鏡。有心比小朋友學游水既家長真係唔好去呢間,寧願去遠少少或者搵私人教仲好過佢多多聲。

大宅

Fion710 發表於 15-12-7 20:54
答你果位應該係負責人老婆李太,超黑人憎,你仲游緊?

係呀,我打去同佢嘈左一輪黎啦,鬧到佢pk, up線收場,我最嬲唔係報唔到心儀既班級,而係因為小朋友忘記講比我知而令我錯失左優先報名既權利。冇錯小朋友係有一半責任,但泳會對於冇跟小朋友去學游水既家長關顧唔到囉。千幾個學生都兼顧唔到,咁仲做咩生意?!

子爵府

減齡達人勳章

嘜原來咁差
好彩我之前選擇報左另一間,現在都學得幾好

水晶宮

引用:嘜原來咁差好彩我之前選擇報左另一間,現在

原帖由 Shan2519 於 15-12-08 發表
嘜原來咁差
請問邊間?可以pm嗎?

水晶宮

引用:Quote:Fion710 發表於 15-12-7 20:54 答你

原帖由 BB女樂樂 於 15-12-08 發表
係呀,我打去同佢嘈左一輪黎啦,鬧到佢pk, up線收場,我最嬲唔係報唔到心儀既班級,而係因為小朋友忘記講 ...
你都好會同你小朋友講,我乜都冇最黑人憎態度極差

大宅

Fion710 發表於 15-12-8 11:49
你都好會同你小朋友講,我乜都冇最黑人憎態度極差

唔好話大人冇記性,小朋友都會啦。
不知所謂正垃圾
(唔好意思,因為我真係勁嬲)
單憑我一面之詞唔代表d咩,只希望好心提醒本區家長,如要比小朋友學游水,呢間垃圾唔係好囉,講完d野都唔負責任。

水晶宮

引用:Quote:Fion710 發表於 15-12-8 11:49 你都

原帖由 BB女樂樂 於 15-12-08 發表
唔好話大人冇記性,小朋友都會啦。
不知所謂正垃圾
(唔好意思,因為我真係勁嬲)
你游埋呢期?

大宅

Fion710 發表於 15-12-8 12:02
你游埋呢期?

係,做咩要蝕比佢?上左四堂

大宅

引用:嘜原來咁差好彩我之前選擇報左另一間,現在

原帖由 Shan2519 於 15-12-08 發表
嘜原來咁差
你最後報左另一間。。請問報左邊間呀??依家凍天都有得學嗎??我朋友既小朋友都搵緊,本身佢同我小朋友一齊學緊張,但因為凍天冇得學,可以參加泳隊或泳隊學生先有我學,朋友個仔因為初學未合格可以參加到泳隊,所以依家停左!

大宅

呢間唔優做, 唔會理一班舊生, 又唔會諗下一班家長要返工, 初初好些, 越做越差, 游左5年都要排幾個鐘去報名, 我都忍唔住唔游, 唔想次次為報名而勞氣

洋房

我之前都係幫小朋友報左呢間學游水,都覺得佢地行政古怪,4個小朋友開班學,學得就梗係想學到識為止,學完一期之後想報返同一時間話冇位,咁小朋友點繼續學,吹脹

首頁

尾頁

跳至