自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原文章由 沙沙 於 08-8-22 06:42 發表
大家唔使返工喇, 小心啊!!!

個風威力很強啊 !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

畀面勳章

仲係好風平浪靜?
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

子爵府

暴風雨前夕~~~

原文章由 joejoemum 於 08-8-22 06:52 發表
仲係好風平浪靜?

伯爵府

畀面勳章

oh no.....!!!

禁止訪問

公爵府

超大風!!!

禁止訪問

大宅

thank you

子爵府

原文章由 沙沙 於 08-8-22 08:05 發表

元朗區落梗雨...但風暫時唔係咁勁~
但隔離左右D人開始做防風既野..搞到我一早無得瞓

係呀 ! 元朗那邊通常好大風。

沙沙小心照顧三寶啦 !

禁止訪問

子爵府

原文章由 沙沙 於 08-8-22 08:11 發表

妳咁好記性, thanks 妳都係小心啊~呢個風好勁咁呢...我好耐未試過晨早比隔離屋D人嘈醒...佢地用縄整住D樹...希望唔好飛走啦...

唉 ! 我家貯糧不多,一陣個女一定話 " 餓死我啦 !" 到時又要搵食啦 !

我當然記得三寶啦 ! 記住繼續比d第三寶笑話我地呀 ! (扮跌倒 / 咁緊急掣 )

禁止訪問

子爵府

原文章由 沙沙 於 08-8-22 08:52 發表

呢排都有笑料架...不過成日講...會比人插...

邊個插你 ? 我幫你出頭

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 沙沙 於 08-8-22 08:52 發表

呢排都有笑料架...不過成日講...會比人插...

你不如開個topic 仲好啦 我鍾意睇你講你 3個女d野

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 Smiile 於 08-8-22 08:38 發表

唉 ! 我家貯糧不多,一陣個女一定話 " 餓死我啦 !" 到時又要搵食啦 !

我當然記得三寶啦 ! 記住繼續比d第三寶笑話我地呀 ! (扮跌倒 / 咁緊急掣 ) ...

係呀, 扮跌倒果次, 笑c 我呀

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

原文章由 沙沙 於 08-8-22 09:15 發表
呢個唔多好笑的, 但我覺得幾得意

呢排暑假, 我媽咪間唔中就帶我兩個大女回娘家玩,

咁家中只得我同細B, 原來細B好鐘意二家姐D睡衫架. 一到沖涼佢就走去搵衫. 次次都拎二家姐果D...我問佢妳鐘意呀..佢就奸笑:badfee ...

我picture二小姐三小姐當時個樣都好好笑 !

首頁

尾頁

跳至