自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問買新洗衣機除了要量size外,還有什麼要留意?是否要看水喉位?有沒有什麼牌子和型號介紹?

因所租的單位洗衣機壞了,同業主傾過,可以找些報價給他考慮,但我從未買過,希望找到合適的洗衣機,價錢不會太貴,以免業主唔肯。麻煩各位!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:求問買新洗衣機注意事項和介紹牌子

注意高低水位,用水量耗電量

我早排換機搵到呢個
http://www.emsd.gov.hk/m/tc/energy_efficiency/voluntary_energy_efficiency_labelling_scheme/registers/household_appliances/washing_machines_vs/index.html

別墅

引用:注意高低水位,用水量耗電量我早排換機搵到

原帖由 blackberry 於 15-12-09 發表
注意高低水位,用水量耗電量

我早排換機搵到呢個
謝謝資料。請問你可唔可以講你換了那一個牌子呢?麻煩晒!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 blackberry 於 15-12-09 發表

原帖由 Kyal 於 15-12-10 發表
謝謝資料。請問你可唔可以講你換了那一個牌子呢?麻煩晒!
我換左pansonic 7L日式滾筒
屋村電器舖2千幾蚊,快過之前部金章成倍

珍珠宮

環保接龍勳章

一定唔會揀“離哂普”。

大家好,我是子悠~~

別墅

引用:Quote:原帖由+Kyal+於+15-12-10+發表謝謝資

原帖由 blackberry 於 15-12-10 發表
我換左pansonic 7L日式滾筒
屋村電器舖2千幾蚊,快過之前部金章成倍

別墅

引用:一定唔會揀“離哂普”。

原帖由 yubiwa310 於 15-12-10 發表
一定唔會揀“離哂普”。
真係咁差?仲想考慮佢添,因佢的size好似幾fit屋企個位

男爵府

日立揭蓋式好用,平靚正

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 yubiwa310 於 15-12-10 發表

原帖由 Kyal 於 15-12-11 發表
佢d 售後服務真係。

大家好,我是子悠~~

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 yubiwa310 於 15-12-10 發表

原帖由 Kyal 於 15-12-11 發表
惠x浦bk出名👎

首頁

尾頁

跳至