想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

生BB這個問題上

IVF男人不用打針/取卵
IUI男人不用食藥/女人要
男人不用怕宮外孕失去生命
男人没有M痛

水晶宮

回覆:男女不公平

最慘…我問c6點解我打針你唔問下我痛唔痛。
我c6試過一句彈埋黎…「打針係痛家啦,你想要bb」。

子爵府

冇得咁諗,男人亦不能享受和bb心連心,胎動既感覺

講真,好多男人如果知做iui/Ivf要佢打針食藥,好可能會唔做啊

子爵府

引用:生BB這個問題上IVF男人不用打針/取卵IUI男

原帖由 monkeykingdom 於 15-12-20 發表
生BB這個問題上

IVF男人不用打針/取卵
所以我每一步都要c6有份參與,開始iui, ivf前,我認真問清楚佢係咪一定會要小朋友,如果唔生得唔得,佢肯定地答覆想生,一定要自己小朋友,我就叫佢諗定錢銀問題。
睇中醫調理身體,佢都要睇埋一份,晚晚佢負責沖中藥俾佢自己同我飲。戒口要一齊。

Iui完塞藥,晚晚塞完要話佢知。
打針打瘀左,要扮慘,唔好諗住自己食左去。
Ivf每次打針都要佢睇住,有時失手,佢睇住d血標出來,我會見到佢驚。
一定要佢參與愈多愈好,我唔係想話自己幾偉大,但生仔係2個人嘅事,ivf已經好大壓力,c6的支持好緊要,如果佢唔緊唔理,我會心理唔平衡

侯爵府

引用:冇得咁諗,男人亦不能享受和bb心連心,胎動

原帖由 momo01 於 15-12-20 發表
冇得咁諗,男人亦不能享受和bb心連心,胎動既感覺

講真,好多男人如果知做iui/Ivf要佢打針食藥,好可能會 ...

10月懷胎亦只有媽咪能感受

大宅

生仔女人痛,男人吾洗痛都係,仲吾洗陀

子爵府

邊有得咁諗

伯爵府

BK Milk勳章

既然自己係想生嘅,使乜介意邊個付出d乜野,最緊要兩公婆有共同目標嘛,我輸卵管雙塞要做ivf,成個過程唔係必要我都冇叫過老公去,包括放胎,但我都睇得出其實佢好心痛我!唔好諗呢d野,開開心心放鬆心情做人仔,成功率都高d

大宅

我小x左2次,c6都好心痛,今胎9週幾照到心跳,我喊,佢都眼濕濕,因為經歷太多

別墅

我iui係老公幫我打針,快狠準!佢話只不過係一堆脂肪喎不過生小朋友除咗老公想,自己當然亦好恨!所以當係為自己

複式洋房

回覆:許c9 的帖子

許c9 好襌呀

首頁

尾頁

跳至