跳至

首頁

尾頁

民房

我呀仔宜家16個月, 9月快要打歲半針, 已經出了8隻牙仔, 近排成日咬手指, 又流口水, 可能再出牙, 口水肩都成打上
在家又冇時停, 周圍攪攪震!:;pppp:
你地個24號仔女有冇好似我呀B咁百厭星!
emai address: [email protected]

子爵府

我囡囡都係324, 出左16隻牙喇, 口水無流好耐LU, 不過之前吽出12-16時有成日咬奶咀,但都無流口水呀.

無時停 係BB既特性, 佢地有好多精力, 真係太百厭可多點同佢地去公園,商場走動, 消耗下. 咁會好d既~

民房

我都同意你的講法, 因早前工人走咗, 等緊9月中先來到, 現在的老公看住bb, 可能男人帶bb無女人咁細心, 只顧住做, 平日好少時間帶bb出街, 就算出都是落樓下買野; 到周六,日先有時間帶他出去玩, 所以次次他出去都好興奮
emai address: [email protected]

大宅

我地妹妹是323出世,
牙仔都是唔多,不過就好少流口水,成日咬野咬手指!
口水肩都是食飯時先用!
現階段是探索期,咩都關佢事架!
原文章由 joshua_yuhc 於 08-8-28 00:35 發表
我呀仔宜家16個月, 9月快要打歲半針, 已經出了8隻牙仔, 近排成日咬手指, 又流口水, 可能再出牙, 口水肩都成打上
你地個24號仔女有冇好似我呀B咁百厭星! ...

子爵府

原文章由 joshua_yuhc 於 08-8-28 13:07 發表
我都同意你的講法, 因早前工人走咗, 等緊9月中先來到, 現在的老公看住bb, 可能男人帶bb無女人咁細心, 只顧住做, 平日好少時間帶bb出街, 就算出都是落樓下買野; 到周六,日先有時間帶他出去玩, 所以次次他出去都好興奮 ...

去買野都好架, 咪去下supermarket 囉, 又可以順便教下佢食物.
好以同佢去買生果, 教佢認下, 叫佢自己擇水果喇, 有時買下餅乾, 有幾款, 叫BB 自己擇一款, 我地買一款返屋企喎, 買邊包好呢, BB擇喇, 佢地好開心架, 有時又會拎佢自己想買既野, 你又可以答:今次唔買呢D喎 / 屋企仲有唔需要買住, 然後叫BB 自己放返好.

最攪笑就係佢要企係車入面 幫手拎D 野出黎俾錢, 都幾大運動量架.
然後俾返小小野佢拎住, 叫佢拎實, BB都應該好樂意的, 又可以玩, 又學左野返屋企.

複式洋房

我個322 B 囉次去到supermarket,佢要囉樽3kg既油,我咪由得佢玩囉,猜..佢一定唔夠力,點知真係搬得起 ,全部人望住佢笑,好似攞左奧運舉重金牌噤

珍珠宮

2024年龍年勳章

百厭囝就一定啦, 我個又係好百厭架, 不過佢牙仔就多d, 已經出緊幾隻大牙了, 見到少少咁羅, 口水都係成日週圍流呀, 手指都係日日係咁咬, 不過出大牙流的口水無出前面d牙時流得咁多羅.

我個囝都有成廿幾條口水肩呀...

原文章由 joshua_yuhc 於 08-8-28 00:35 發表
你地個24號仔女有冇好似我呀B咁百厭星! ...
希望每天開心渡過 ;-)

首頁

尾頁

跳至