懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位準媽媽!有冇諗住搵陪月呀?
有冇好介紹呢?
通常要用幾多個月咖?
幾$$呢?
係咪一定要過夜咖?
7w O.77cm
10w  3.5cm
12w  7.06cm

複式洋房

母嬰康逸社
from $8xxx to $9xxx for 6 day a week (not overnight)

But I don't know good or not!!! Acturally you can find many 陪月 web-sites thru Google for comparison!!!

別墅

我個fd都用過"母嬰康逸社"既服務, 佢覺得幾好, 我本來都想book架. 但我就遲左book唔到, 所以自己thru另一個fd搵左個, 係私人性質既(我未生, 未知佢好唔好, 所以唔敢介紹).

價錢其實差距會好大, 冇乜經驗既唔駛一萬一個月, 有多d經驗既通常過萬. 我搵果個, 加埋利是都要$13500(6 day 8 hrs 唔過夜). 如果你要過埋夜就無乜經驗都可能要過萬喇.

其實要請幾多個月, 同埋過唔過夜, 好睇你自己既需要. 我就只請一個月, 同埋唔需要佢過夜. 因為夜晚我都有人幫手, 同埋坐完月復元返我都想自己主力湊返阿b, 所以我覺得一個月夠. 但有d人可能太需要人幫, 會請成三個月架. 所以都係按自己需要而定.

大宅

我上次冇請,但今次我決定請陪月,我從朋友、BK網上媽咪過往介紹等翻查了陪月的联絡資料,大約問了十幾多個,約見了8個,今日終於confirm 請了一個(明年用的)但實際表現就不知道了。我覺得要看運氣了。

原文章由 02024 於 08-8-29 17:44 發表
各位準媽媽!有冇諗住搵陪月呀?
有冇好介紹呢?
通常要用幾多個月咖?
幾$$呢?
係咪一定要過夜咖?

複式洋房

唔一定要過夜,最緊要係照顧周全.有冇想過用一個價錢有兩個陪月幫妳呀?

有興趣不如pm我啦!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

有無陪月介紹?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至