跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

我家姐個女係澳洲返嚟一個月,咁q又係荃灣唔舒服,咁就去咗睇胡立輝,我家姐話佢好細心,因為係尿道炎所以要驗尿同覆診,我家姐對胡立輝都好滿意,e+胡立輝只睇上午,tl:24987288.24987633

大宅

我覺得e生都要夾架, 我個仔睇過劉樟鴻一次, 都ok既!

翡翠宮

我覺得劉章鴻唔係幾夠耐性, 唔係好體諒父母的心情.....

原文章由 karenlpp 於 08-9-2 16:47 發表
請問有冇媽咪帶bb去睇過胡立輝醫生,佢好吾好架,同埋有冇佢診所電話呀,咁路德圍個果劉樟鴻好啲定係胡立輝好啲呀,因為我都吾知搵邊個好,請大家比啲意見.

謝謝 ...

別墅

劉章鴻無醫得!睇兩次都無好轉!仲要話我"你都無諗住再睇我架啦",我話左以後都唔帶佢仔去睇佢!

原文章由 bb2 於 08-9-3 20:16 發表
我覺得劉章鴻唔係幾夠耐性, 唔係好體諒父母的心情.....

男爵府

胡立輝good ah, but lots of booking, most of the time cannot see on the first day. need to book another day.

民房

胡立輝醫生搬左去尖沙咀啦

www.drchriswoo.com

原帖由 christinac 於 08-9-22 13:59 發表
胡立輝good ah, but lots of booking, most of the time cannot see on the first day. need to book another day.

別墅

我BB初頭都係睇劉章鴻,頭一兩次睇都OK,去佢處打五合一仲比九折我,不過去親BOOK o左都要等一個鐘,佢仲越來越冇耐性,病親都要拿第二次藥先斷尾,所以而家我同阿b轉o左第個醫生喇...因為真係唔覺佢特別好...兒科又每次收二百七喎...唔值唔抵等law...

大宅

dont go to 荃灣 趙麗華

pm me if you need the details

首頁

尾頁

跳至