自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下威尼斯人仲會唔會響九月繼續送船飛?

男爵府

好媽媽勳章

我老公7月份果陣申請~佢話至到8月底至喎~如果9月都有既話~我都想申請埋

洋房

係咪指金光飛航呀??

大宅

威尼斯人,金光飛航有呀,我老公9月1日晚換咗.

禁止發言

男爵府

好媽媽勳章

我講果個好似叫濠會

男爵府

mandylee113,

請問濠會點申請呀? thankyou!

男爵府

濠會咪即係金沙及威尼斯人個個既名囉
入會要係澳門個度入嫁

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有免費飛 , 冇話至到幾時冇喎 , 不過而家一卡只可取一張去程 , 冇得響碼頭取埋回程 , 如要取回程 , 一定要在威尼斯同一張賭檯玩夠一個鐘 , 然後才會有回程飛取(兩個鐘頭內的回程飛).

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

I just took this free ticket at Sheung Wan on 4 Sept.
Kinglong

瑪瑙宮

好媽媽勳章

甘都幾好 WOR .... 唔知 WEEKEND 多唔多人士攞既呢???

我又想去呀 .....

原文章由 qooqoo514 於 08-9-5 15:21 發表
仲有免費飛 , 冇話至到幾時冇喎 , 不過而家一卡只可取一張去程 , 冇得響碼頭取埋回程 , 如要取回程 , 一定要在威尼斯同一張賭檯玩夠一個鐘 , 然後才會有回程飛取(兩個鐘頭內的回程飛). ...

大宅

今個星期五想去試下, 請問係唔係響威尼斯人既賭場入面登記做會員?? 同埋響邊樹換回程船飛架??謝謝報料.

大宅

仲有免費船飛
我13/9過去, 14/9返嚟都有...
"一定要在威尼斯同一張賭檯玩夠一個鐘"
我哋換咗錢, 買咗個幾鐘, 但去咗唔同枱玩...
到咗換飛時, 我老公夠時間換, 但我就唔夠...
我都唔知佢哋點計時間的!!?
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

原文章由 Carlsson 於 08-9-17 14:17 發表
仲有免費船飛
我13/9過去, 14/9返嚟都有...
"一定要在威尼斯同一張賭檯玩夠一個鐘"
我哋換咗錢, 買咗個幾鐘, 但去咗唔同枱玩...
到咗換飛時, 我老公夠時間換, 但我就唔夠...
我都唔知佢哋點計時間的!!? ...

嘩, 要賭足一個鐘, 好難姐, 一兩分鐘一舖隨時要睹30舖, $100x30=3000元.咪隨時偷雞唔到.

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章

want:ticket!

hi.pl pm.if anyfree ticket.thanks!

男爵府

你地可以去角子老虎機插張咭入去坐一個鐘架嘛, D機按一次制都係$0.5-$$$$ 任你揀.

去埋厠所去換飛都未遲,因為電腦有機會未UPDATE到架.

原文章由 sindysindy 於 08-9-17 14:43 發表

嘩, 要賭足一個鐘, 好難姐, 一兩分鐘一舖隨時要睹30舖, $100x30=3000元.咪隨時偷雞唔到.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

大宅

我就係, 返轉頭玩多陣...
咁就出事...

原文章由 sindysindy 於 08-9-17 14:43 發表
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

首頁

尾頁

跳至