嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊度買 Mustela BB 清潔 & 護膚用品平呀?

永安同吉之島有無架呢?

Thank you ~
               SirSir1歲生日最想收到D咩?
                    (((((美白產品)))))

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

永安有~
有d大既百x/觀塘屈xx都有~
尼隻我未見佢有平過
我女出世用到而家都係咁上下價錢

大宅

哦...唔該曬妳呀 ! 咁妳阿女用開咩產品呀?

如果係"Hair and Body Wash"大約幾錢到架?

但唔知如果Wing On / Jusco做開BB展既話, Mustela會唔會都有折呢?

Hee....唔好意思, 有咁多問題 ~~~

原文章由 wowobb 於 08-9-10 11:18 發表
永安有~
有d大既百x/觀塘屈xx都有~
尼隻我未見佢有平過
我女出世用到而家都係咁上下價錢

複式洋房

我見好似公價咁濟 , 如果一次過買到 $500 , 可以入會 , 之後買親 佢 D PRODUCT (邊間都得) 可以有 9 折 (好似係) , 一係呢 , 可以 JOIN 一田既 YAYA 咭 , 都有 9 折 , 不過只限响一田果度買佢 D PRODUCT 囉 ...

複式洋房

原文章由 ChanSzeNine 於 08-9-10 11:35 發表
哦...唔該曬妳呀 ! 咁妳阿女用開咩產品呀?

如果係"Hair and Body Wash"大約幾錢到架?

但唔知如果Wing On / Jusco做開BB展既話, Mustela會唔會都有折呢?

Hee....唔好意思, 有咁多問題 ~~~

...

我記得好似 $160 , 星期一去 "一田" 睇過

大宅

海倫31:

真係唔該曬妳呀 ~

咁$160都幾貴下 bor !!!

其實E個牌子係咪真係好用架呢, 因為我同事就話佢小朋友一直都係用Mustela.

但我就未買過來比BB用, 只係用過 "Hair and Body Wash" 試用裝, 感覺都幾好~

男爵府

Mustela is very good. My BB allergy to Johson & Johnson.... But I also heard many BB might be allergy to Mustela too....

大宅

原文章由 海倫31 於 08-9-10 11:35 發表
我見好似公價咁濟 , 如果一次過買到 $500 , 可以入會 , 之後買親 佢 D PRODUCT (邊間都得) 可以有 9 折 (好似係) , 一係呢 , 可以 JOIN 一田既 YAYA 咭 , 都有 9 折 , 不過只限响一田果度買佢 D PRODUCT 囉 ... ...

where to buy to join club???

複式洋房

原文章由 ChanSzeNine 於 08-9-10 11:55 發表
海倫31:

真係唔該曬妳呀 ~

咁$160都幾貴下 bor !!!

其實E個牌子係咪真係好用架呢, 因為我同事就話佢小朋友一直都係用Mustela.

但我就未買過來比BB用, 只係用過 "Hair and Body Wash" 試用裝, 感覺都幾好~

:yumm ...

應該都係好野黎既 , 不過 , 我個 B 將會先用 JOHNSON & JOHNSON 先 , 如果到時皮膚係唔掂先會轉用 MUSTELA 囉 ... 唔想一開始便 "給他最好的" ... 想佢習慣下用 D 經濟野 ...

複式洋房

原文章由 forever132 於 08-9-10 21:26 發表

where to buy to join club???

(1) 去任何一個買 MUSTELA 既 COUNTER 一次過賣滿 $500 , 便可以入會去任何一間買 MUSTELA 既 COUNTER 買野有 9 折 (唔SURE 係95 定係 9 折)

(2) JOIN "一田" 既 YAYA 咭 , ONLY 响 "一田" 買任何嬰兒產品都有 9 折 (又係唔 SURE 95 定係 9 折)

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

我個女用Hair and Body Wash2in1
而家永安賣緊$80~
我覺得幾好用~
因為我女一出世就用c 巴唔得再用johnson都唔得~
之後先用尼隻用到而家~
冬天果時就用mustela 既cold cream幾好嫁~

複式洋房

原文章由 wowobb 於 08-9-11 16:34 發表
我個女用Hair and Body Wash2in1
而家永安賣緊$80~
我覺得幾好用~
因為我女一出世就用c 巴唔得再用johnson都唔得~
之後先用尼隻用到而家~
冬天果時就用mustela 既cold cream幾好嫁~ ...

$80 咁平 ! , 係咪分大細架 ? 上次我去'一田' 睇時 , 個 SALES 介紹我話好多媽媽都用呢隻 2 IN 1 沖涼同洗頭都得的 , 我望到係 $160 喎 ... 會唔會係有分 SIZE 架呢 ?

大宅

原文章由 海倫31 於 08-9-11 16:37 發表

$80 咁平 ! , 係咪分大細架 ? 上次我去'一田' 睇時 , 個 SALES 介紹我話好多媽媽都用呢隻 2 IN 1 沖涼同洗頭都得的 , 我望到係 $160 喎 ... 會唔會係有分 SIZE 架呢 ? ...

泵裝款係大size啦.. 160一定係..我一直都keep住買佢

join vip 係 9折..

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

咁我唔清楚啦~
因為我一直都係買200ML尼個SIZE
之前$7x~而家賣$80

[ 本文章最後由 wowobb 於 08-9-11 16:47 編輯 ]

男爵府

我今日買咗, $160係500ml. 買滿$500入會, 之後有九折.

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想請問hair and body wash使唔使過水架?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 kaede 於 08-9-11 20:11 發表
我今日買咗, $160係500ml. 買滿$500入會, 之後有九折.

係邊度買呀?500ml係咪泵裝?

大宅

BeBe Dream 用美贊臣BB會咭有9.5折

大宅

highly recommend "Vitamin barrier cream" pat pat 膏...勁底用. 呀囝出世的第一樽用到現在, 9個月都未用完.... 仲有佢的沖涼都ok.
if new world department store on sale, VIP will have 20% discount....

男爵府

johnson BB skin會好干架
QV好似平d wor, 另外好似有d藥房都有mustela賣, 我唔同意因為唔想bb習慣好野而用johnson lor, 有d野冇得後悔
new born 用好d, 咁大個d你就用咩都得
new born 攪到skin唔好, 咁你就有排用貴野啦

首頁

尾頁

跳至