自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

近日嗰個大實驗,令我記起雲海曾經講過,明晚雲海上森美小儀個節目,唔知會唔會再講吓呢?因我唔係好記得佢之前講過嘅內容,只記得好似同穿梭時空及時光機有關,唔知邊度可以聽番呢?我只知道若想睇雲海嘅奇異事可以上「雲海網」睇,但仲有無其他地方可以睇呢?我對佢講嘅故事真係十分感興趣,所以希望有更多佢嘅fans可以一齊交流吓呢!

侯爵府

我都有 post 過個 topic.. 不過比人話唔好聽雲海 buxx shix... 唉...

呢 D Topic 太敏感...

我都好想聽下雲海會講咩...

大宅

我老公係雲海fans,
我都成日聽雲海同渦沙綱上電台,
係我老公下載的,仲有一個係史提芬,
而之前雲海說有個穿梭時空的未來人坐時光機
來到在綱上說了很多未來的事,
最深核是說2004年雅典奧運在歷史
上是最後一次
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

侯爵府

原來真係 2004年 last 一次!!

等我仲 quote 錯野, 唉... 攪到比人話

雖然 "2004年雅典奧運在歷史上是最後一次" 唔中
但個黑盒中左....

唔係話世界末日, 不過好似話, 係時光機同時光旅行既開端..

我今次有無 quote 錯野~

子爵府

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-11 14:09 發表
原來真係 2004年 last 一次!!

等我仲 quote 錯野, 唉... 攪到比人話

雖然 "2004年雅典奧運在歷史上是最後一次" 唔中
但個黑盒中左....

唔係話世界末日, 不過好似話, 係時光機同時光旅行既開端..

我今次有無 quote 錯 ...

我都記得好似係咁講,話呢個實驗係時光機同時光旅行嘅開端!
其實我本身係衛斯理迷,所以好忠意聽雲海講嘢!有d科幻奇異我就最忠意!好似睇戲咁,有人忠意睇愛情,有人忠意睇驚嚇之嘛!其實唔信未當故事聽囉!我覺得聽佢講故事都好好聽,奇異嘢你信同唔信都好難証實,唔好咁執著嘅!

[ 本文章最後由 may.bb 於 08-9-11 14:29 編輯 ]

子爵府

原來得咁少"雲海"fans咋?

大宅

好媽媽勳章

我都係雲海FANS呀...除左雲海網, SINA HK-TV個邊仲有佢主持既節目:舊既有"談靈說怪"...新既有"2X發掘", 亦可以上SINA BLOG-雲海網誌 - 反正不是人, 我未有BB既時候成日追睇嫁, 不過而家忙湊BB, 少睇左...

大宅

好媽媽勳章

雲海之前提過既 : 粒子撞擊實驗...已經展開...今日咁多地方發生地震, 都唔知咁啱定係真係關呢個實驗事...好怕後果難料!!

個組織唔知有無記錯係: CERN, 唔知雲海聽晚係903會唔會就係講呢件事...???

伯爵府

我都鍾意聽佢做節目,期待今晚

侯爵府

"2X發掘" 有D 悶

我無聽好內喇...

我 prefer 佢講 UFO 同鬼多 D~

原文章由 tungtsz 於 08-9-12 02:58 發表
我都係雲海FANS呀...除左雲海網, SINA HK-TV個邊仲有佢主持既節目:舊既有"談靈說怪"...新既有"2X發掘", 亦可以上SINA BLOG-雲海網誌 - 反正不是人, 我未有BB既時候成日追睇嫁, 不過而家忙湊BB, 少睇左... ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

多謝提點。
我未到fans,但都鐘意聽。
今晚睇完荷媽就聽。

禁止訪問

侯爵府

佢響森小既節目講嫁...

"2X發掘" 就好似無講過... 我幫你去睇下
原文章由 minichong 於 08-9-12 11:40 發表
我想請問 邊到有得聴返 雲海 講粒子撞擊實驗???? 我好想知呀, thanks!

侯爵府

yeah!! 聲就搵唔到...

字就搵到

去睇下:-

http://wanhoi.mysinablog.com/ind ... p;articleId=1153454

侯爵府

yeah!! 聲就搵唔到...

字就搵到

去睇下:-

http://wanhoi.mysinablog.com/ind ... p;articleId=1153454

禁止訪問

子爵府

[我都係雲海FANS呀...除左雲海網, SINA HK-TV個邊仲有佢主持既節目:舊既有"談靈說怪"...新既有"2X發掘", 亦可以上SINA BLOG-雲海網誌 - 反正不是人, 我未有BB既時候成日追睇嫁, 不過而家忙湊BB, 少睇左

我未生bb前都有聽森美小儀節目同聽雲海,但bb出世後,就好少聽了,因怕嘈醒bb!但今晚我真係好想聽,若果聽唔到,你地知唔知可以係邊度再聽過呢?

大宅

好媽媽勳章

如果你有申請NOW.COM, 可以重溫TVB同商台既節目...其他途徑就唔知...

大宅

http://www.facebook.com/group.php?gid=5374334322
雲海‧迷 ︱ WanHoi Fans

http://www.facebook.com/topic.php?uid=5374334322&topic=4818
雲海專區 雲海所有節目只POST 這裏v
希望相信 "快樂不是因為擁有的多,而是因為計較的少。"

侯爵府

yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 tungtsz 於 08-9-12 21:06 發表
如果你有申請NOW.COM, 可以重溫TVB同商台既節目...其他途徑就唔知...

首頁

尾頁

跳至