自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問最近洲際dinner buffet有冇咩信用卡做promotion?

另外,知唔知港麗咖啡園的dinner buffet OK嗎?

麻煩各位

大宅

回覆 phyllislcl 的帖子

I have been Conred for lunch buffet but I won't go there again

洲際

大宅

我見評論都係麻麻,都有D擔心....

有D咩自助餐唔太貴又幾正的呢?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

GRAND BUFFET 自助山

大宅

回覆:洲際、港麗(Conrad)自助餐

If raining days , don\'t go Conrad
They will close the bbq seafood section

Catmanbb

大宅

去過conrad dinner buffet,好一般,但之前係六折優惠,以番三百蚊一個人黎講又ok嘅

子爵府

好媽媽勳章

回覆:phyllislcl 的帖子

去過Conrad dinner buffet, 有bbq嗰個,麻麻哋,食物味道一般,款式少,價錢貴,唔會再去

洋房

AE卡好多酒店餐廳都有折架
仲可以儲飛行里數 不妨考慮下丫

早兩個月我去左洲際自助餐
人好多 所以要提早book啊:)
食物選擇唔算好多 不過好好食
我用membership card折左都around 700 per head (好似)
甜品就太甜了 我覺得麻麻地

性格比高既我推介sheraton既雲海呢
今日晏晝去食 係爐端燒黎架!
帶子 小羊架 和牛 大蝦etc任叫
汽水啤酒任飲 都係400幾一個人咋(未折)
重點::::: 真 心 好 食
sis都去試下啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

conrad dinner buffet好麻麻

男爵府

引用:AE卡好多酒店餐廳都有折架仲可以儲飛行里數

原帖由 elise_tsang 於 16-02-02 發表
AE卡好多酒店餐廳都有折架
仲可以儲飛行里數 不妨考慮下丫
Sheraton 的午餐爐端燒食物是否全部都任叫的?是平日還是星期六、日?

洋房

kl912 發表於 16-2-2 23:37
Sheraton 的午餐爐端燒食物是否全部都任叫的?是平日還是星期六、日?
午餐係任叫架連星期六日都係我上網睇到佢地有介紹 你可以望下丫
http://www.sheratonhongkonghotel.com/cn/unkai

首頁

尾頁

跳至