美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

分享下咁耐以黎做過既facial⋯⋯第一間,做磨皮,$3xx,話可以去角質,做完覺得好滑唔錯!
幾年後又想再做,去左另一間,勁sell 我join course ,又係做磨皮,要$9xx 一次,最後join 左十次,好差,做親都出暗瘡,做左5 次冇去了!
去返第一間做,唔洗join course ,做過海藻,注氧,藍光,哩三樣都幾好,不過佢針清係最痛既一間!之後仲做過mts 同矽針,佢係進取形,mts look 得超深,痛死!矽針勁大力磨,又係痛死!但係係有效果!全部都唔太貴但有效果,係痛d 囉!
之後去左打班,醫生打一次冇哂!
我鐘意試新野,所以上網搵到另一間,做ipl ,sell 左我join 10 次,$7xxx ,做左三次覺得冇效果又痛,轉course ,轉左b5 保濕,做完唔覺得補濕左,同埋跟我既美容師走左,好少去啦!
之後想植睫毛,個fd 介紹佢做開facial 果間比我,話好出名植睫毛,我就去左試下,join 左十次,$3xxx,去第二次就sell 我做格仔,join 左60 格 $7xxx ,岩岩開始做格仔又sell 我mts ,join 左5 次,$4xxx ,做左三次mts 又sell 我做貴d 既mts,又join 十次 $15xxx !最後睫毛做左一半話到期,格仔淨廿幾格又到期,mts 做左7 次愈做愈冇效果,幫我轉做矽針,效果一般!
又試下針清高手,$3xx 點知清完爆哂粒粒,仲落左訂,最後要換product!
之後去左打laser ,join 左12 次,$18xxx !打左兩次都覺得唔錯,乾淨左,起碼連老公都睇到有d 唔同!
跟住又搵到個針清高手,$5xx 唔sell 不過好趕客,唔會再去!
又試左水光槍 $2xxx ,一d 效果都冇,比左第二次訂,但唔會再做!

我想講,人地有效果唔等於自己有,始終每樣野都要自己試過先知!

禁止訪問

引用:分享下咁耐以黎做過既facial⋯⋯第一間,做

男爵府

candymama2006 發表於 16-2-4 00:34
講的冇錯,我都中意試新嘢,不過搵啱一個就不想轉囉

我都成日諗住搵岩唔再轉,但係真係好花心

禁止訪問

引用:Quote:candymama2006 發表於 16-2-4 00:34

大宅

引用:分享下咁耐以黎做過既facial⋯⋯第一間,做

原帖由 princessszesze 於 16-02-02 發表
分享下咁耐以黎做過既facial⋯⋯第一間,做磨皮,$3xx,話可以去角質,做完覺得好滑唔錯!
幾年後又想再做 ...
想問問矽針,您做完之後幾日點?水光槍您邊度打?

大宅

請問可以PM 兩間的資料比我嗎??THX AR
"去返第一間做,唔洗join course ,做過海藻,注氧,藍光,哩三樣都幾好,不過佢針清係最痛既一間!之後仲做過mts 同矽針,佢係進取形,mts look 得超深,痛死!矽針勁大力磨,又係痛死!但係係有效果!全部都唔太貴但有效果,係痛d 囉!
之後去左打班,醫生打一次冇哂!"

我做開MTS 唔落麻膏仲要叫美容師LOOK 得深D 因為我好忍得痛! 你做哩間應該好岩我,

另外我都想去打斑呀! 咩醫生一次冇哂啞犀利??!! 我啲斑唔算多而且好細粒,希望打兩三次冇哂啦~~
我都做過水光槍,試左兩次,效果麻麻,都唔會再試了 :(

首頁

尾頁

跳至